az evvel senetlerin dibini karýþtýrýken EGEEN gözüme çarptý...
55 günlük pembe, kapanýþýn 9.1243 üzerinde kalmýþ SMK mürdümüm ise -2.1495 altýnda kalmýþ..
bunun anlamý,fiyat,12.006 seviyesinde yukarý yapsa bile(kýrma olasýlýðý düþük olan) L-6 14.169seviyesini geçemediði için düzeltme devam etmiþ. 10.934.50 görülmüþ ve kýrýlalarak SMK mürdümümde 2.1462 altýnda kalmýþ..
kýsaca YEÞÝL PEMBE ve MÜRDÜM 3 önemli destek kýrýlmýþ/test edilmiþ..
Mürdüm kýrýlmýþ gibi gözükse de çevresinde yapacaðý kapanýþlarla destek görevini sürdürebilir.. ancak SMK aylýk kahve olan 10.183 altý kapanýþlarda zayýflamaya devam etme olasýlýðý artabilir.. senet grafiði daha rahat gözlemlenebilmesi için taramada egeen altýnda ve mürdüm artý deðerde olan konya grafiðinide gönderiyorum..
iyi çalýþmalar..
![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Filozof üstadým hani egeeni her yerden (y) alýyorduk,nolduki paramýzmý bitti gazýmýzmý bitti,ne oldi yahu.![]()
Borsayý belli seviyelerde tutup kaðýtlarýn anasýný bellemek, nasýl beceriyorlar bunu? 18 binden 10 binlere. Konya 12 binlerden 6 binlere. Rezillik
Yer Ýmleri