Egeenin eski günlerine ulaşması artık hayal.
Egeenin eski günlerine ulaşması artık hayal.
Son düzenleme : esentepe54; 10-02-2025 saat: 22:42.
Aylarca gelip burada fabrika fabrika deyip üfürenleri, Ývedik efendinin avukatlýðýný yapýp toz kondurmayanlarý, her yerden y( alýyorum ) buralar çok ucuz, alýrým dedim mi alýrým diyenlerin aldýn mý durumuna düþmesini, ukalalýk yapýp gel gel daha çok alýrým diyenlerin tamamýnýn dut yemiþ bülbüle dönmesini, teknik traktör höstadddlarýn sýrra kadem basmasýný nasýl yorumluyorsunuz ortaklar ??
Bu hisse bu karla, bu amatörlükle, bu rahmani olmayan zihniyetiyle çokkkk pahalý, bunun aksini iddia eden höstaddd kaldý mý ?? Tek ama tek gider yolu ya yabancýyla ortaklýk, iyi fiyata arazi satýþý ya da kartonsandan daha yüksek kallavi bir bedelsizdir. Panjiva manjiva inanýn hepsi hava civa.. Bunu bilir bunu söylerim yýllardýr..
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Anlayabilmek, anlak böyle birþey iþte. Bu kaðýda inanmýyor deðilim; bu kaðýtta teknik taktik, takas makas, panjiva hava civa diyorum. Bu hissenin 2024-2025 2026 veya 2056 çeyreklerini görsekte olabileceði fiyatý zaten 19000 lerde gördük. Karla 30000-40000 olabilemezzzzz Egeen. Bunun para kazandýrmasýnýn yolu söylediðim gibi bedelsizzzz, arazi satýþý veya yabancýyla ortaklýk. Ve ben bunlarýn olabilmesi umuduyla bekliyorum, karla bi halt olmayacaðýný adým gibi biliyorum.,Þuranýn altý yok, burdan aþaðýya veremez, gel aþaðýda senin iflahýný keseceðim diye diye her seferinde ters indikatörlük yapmadým ben. Fabrika haberi geldi artýk aþaðý yok, hedef 19200 dediðin günden beri istisnasýz düþerek 9000 olmuþken halen piþkin piþkin yazabilmekte ne bileyim..
Artýk anlayamadýysan da ne dediðimi benim yapabileceðim birþey yok..
sýkýn diþinizi genel kurula ne kaldý.
Kapatin dukkani gidelim madem bu kadar vahim kagit.Biz ne umduk ne bulduk!
https://x.com/bidursanmi/status/1889...425686850?s=46
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
109 silindimi alýndýmý ?
yapacaksanýz fiyakalý bir tavan yapýn.
Yer Ýmleri