BAyraktar fonu çalýþmaya baþlamýþ !..
Takasbank TEFAS | Fon Analiz
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Dingile raðbet yok!Fuar ne alemde acaba müþteri var mý?
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Ortalýk malý olunca gelen satýyor giden vuruyor…
Amerika, maþasý Ýsrail ile ortalýðý karýþtýrdý. Bence son kez altýn ve petrolde vurgununu yapacak.
En sert tepkiyi muhtemelen bizim piyasamýz verecek ve ne yazýk ki EGEEN bilet bile alamadan hedefini bulacak.
Ýsrail ABD maþasý deðil kuduz köpeði kime ne zaman saldiracagi belli deðil fakat benim saskinligim koskoca goya nusluman geçinen oertadogu yalakalarina ve bizde de musluman kisvesi altýnda mangalda kül býrakmayan Latin duruþu beni hayrete dusuruyor yav kýçý kýrýk bir avuç Ýsrail bu Ortadoðu ulkeleri tukurse boðar buserefsizleri ama baslarindaki kiklalar halka izin vermiyor ABD nin tasmali kopekleri olmuslar
kurt kuzuyu kaptýgý yeri dokuz defa dolaþýrmýþ
ben binemeyecegim eþege ot vermem bu biline
Baþta savunma sanayi, arazi ve yol dýþý özel amaçlý mobilite araçlarýna yönelik olmak üzere her türlü, komponent ve sistemlerin tasarýmý, üretimi ve satýþýný yapmak amacýyla kurulmasýna teþebbüs edilen EGE ATS TEKNOLOJÝ SANAYÝ TÝCARET ANONÝM ÞÝRKETÝ ünvanlý ÞÝRKETÝN acaba neresindeyiz bu iþin?Ýsrail-ABD;Ýran'ý ham yapmadan faaliyete geçse bari þirket!
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Ortadoðunun içine düþtüðü bok çukurunu görünce , Atatük' ün ne kadar büyük adam olduðunu daha iyi anlýyoruz, Atatürk'ün ne kadar güzel bir devlet kurduðunu daha iyi anlýyoruz,
Yer Ýmleri