Enflasyon düþmüyor OVP þimdiden revize gibiBir de patronflasyon var hissede son çeyrek meyrek derken kokoreçe döndük.
Enflasyon düþmüyor OVP þimdiden revize gibiBir de patronflasyon var hissede son çeyrek meyrek derken kokoreçe döndük.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
4 lot daha ekledim. Süreci uzattýkça ekleyeceðiz patron.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yani böyle sürekli, mütemadiyen, daima, yine ve yeniden yanlýþ bilgi verip milleti yanýltmasý ve her daim çakmasý deðil de; milletin düþerse hösttt datýnýza dair yazacaðý mý sorun ??? Esas sorun zerre miskali basiret olmadýðý halde allamei cihan modunda göreceli dereceli saçma sapan grafikimsi paylaþýmlar, falla büyüyle kehanetler ile milleti gereksiz yere umutlandýrmasý. Bu kâðýdýn bu yapýsý bu karakteri ile bu fiyatlarý bile çok pahalý iken þuranýn altý yok, buradan sonra yukarý, her yerden y( alýyorum) tarzý yazýlar paylaþým deðildir, farklý amaçlar taþýr benim açýmdan..Tek yol yabancý ortak veya tarihi bedelsiz ki ikisinden birisinin olacaðýna inanmasam yazmam bile.. Ancak bunun falý, büyüsü, bakla veya taklasý yok elimde; olursa ekime olmazsa da çekime diyorum
Bendeki grafðe göre 8020 TL altýnda pek kalmaz gibi duruyor !..
Bana da mal kaptýrdý, sað olsun topraðý bol olsun !..
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Son düzenleme : Filozof; 03-10-2025 saat: 17:41.
Yer Ýmleri