Alýcýlarýn %70 i Bankof. Maliyet 7984. Bakalým kaçtan boþaltacak kebap olasýca................
Alýcýlarýn %70 i Bankof. Maliyet 7984. Bakalým kaçtan boþaltacak kebap olasýca................
Hisse net forumu bilgi paylaþým yeridir fikirleri çürütmek için bile fikriniz olmalý . Bana cevap yazmayýn dedim benim yazdýklarýmý gene bana yazmayýn þeklinde paylaþýyor ve Hala ayar vermeye çalýþýyorsunuz. Çoðu yazým kinaye ve espri içerir anlamýyorsanýz bari cevap vermeyin. Yazýlarýmý da bloke edin okumayýn.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Bir açýklamaya bakarým fikir mi diye bir de yazana bakarým bilgi sahibi m diye...
Bilgi fikrin ön þartýdýr. U. Mumcu'nun dediði gibi fikir için bilgi sahibi olmak lazým öncelikle. Yazdýklarýnýz fikir filan deðil ki dizin. Siz lüzumsuz polemilkten besleniyorsunuz. Onun için burada birçok kiþiyi soðuttunuz.
Halen cevap verip forumu kirletiyorsunuz.
Tamamdýr benim için diyorum halen gereksiz devam ettiriyorsunuz.
BÝTMÝÞTÝR...
CPH2125 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ahhaaa,
Eyyy yýmýrtaya can veren yüce rabbim,hâþâ sümme hâþâ yaratýyon amenna,takibini yapsan eyi olurdu hani.![]()
Neyse ya rabbi,senin hikmetinden sual olunmaz,böyle olmasaydý biz nasýl güler eðlenirdik.![]()
Yer Ýmleri