ayrýntýlý bilgi için teþkrler maliyetim yüksek deðil ama aldýðým günden beri istikrarlý düþüyor yüksek maliyetlilere sabýr dilerim çelik gibi sinire ihtiyaç var bu hisseye girenin anlaþýlanErken daha önce önümüzü görecek miyiz haþmetli patronumuza kulak vermeliyiz!Blue Horizon dedik küçük yatýrýmcýyý sünnet ettiler.
Ege Endüstri (EGEEN), ticari araçlar için dingil ve süspansiyon bileþenleri üreten bir otomotiv yan sanayi þirketidir. EGEEN, MAN gibi büyük ticari araç üreticilerine doðrudan veya dolaylý olarak parça tedarik edebilecek bir dingil ve komponent üreticisidir, ancak aralarýndaki iliþki genellikle müþteri-tedarikçi bazlý sektörel bir baðdýr.
Faaliyet Alaný: Ege Endüstri, özellikle aðýr ticari araçlar (kamyon, otobüs, treyler) için dingil ve süspansiyon sistemleri üretir.
Müþteri Portföyü: EGEEN, yüksek oranda ihracat yapan ve global otomotiv üreticileriyle çalýþan bir firmadýr, bu kapsamda MAN, Mercedes-Benz gibi devlere parça saðlayabilir.
Üretim: Ýzmir'de faaliyet gösteren þirket, üretim süreçlerini tek bir çatý altýnda toplayarak verimliliði artýrmayý hedeflemiþtir.
Ege Endüstri, otomotiv yan sanayisinde dingil üretimi konusunda Türkiye'nin önde gelen firmalarýndan biridir.
Buyrun birinin kulaðý çýnlasýn Blue Horizon!
Meritor Blue Horizon, Meritor'ýn (artýk Cummins bünyesinde) elektrikli ticari araçlar için geliþtirdiði geliþmiþ teknolojiler, entegre ePowertrain (elektrikli aktarma organlarý), verimlilik ve baðlantý sistemleri markasýdýr. 14Xeâ„¢ entegre elektrikli akslar, güç kontrol sistemleri ve fren çözümleri sunarak ticari araçlarýn elektrifikasyonuna odaklanýr.
Öne Çýkan Özellikler ve Bileþenler:
14Xeâ„¢ Entegre ePowertrain: Motor, þanzýman ve aksý tek bir ünitede birleþtiren, elektrikli otobüs ve kamyonlar için tasarlanmýþ kompakt yapý.
Güç Kontrol ve Aksesuar Sistemi (PCAS): ePowertrain sisteminin "beyni" olarak iþlev görür.
Geliþmiþ Teknolojiler: Elektrikli araç verimliliðini artýran fren sistemleri ve diþli kutularý.
Marka Dönüþümü: 2022 yýlýnda Cummins'in Meritor'ý satýn almasýyla, bu teknolojiler artýk Accelera by Cummins portföyü ile entegre edilmektedir.
Blue Horizon, özellikle ticari araç üreticilerinin elektrikli araç (EV) geçiþ süreçlerinde ihtiyaç duyduklarý yüksek performanslý ve güvenilir çözümleri saðlamayý hedeflemektedir.

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri