“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Hissenet e 2005 yýlýnýn muhtemelen Eylül ayýnda üye oldum. Cümlelerimin devrik olmasý ve egeen yatýrýmcýsý olmak dýþýnda buradaki hic bir arkadaþla hiç bir baðým yoktur. Sayýn filozof ile de ara ara özelden hal hatýr sorduðumuz mesajlaþtýgýmýz olur kendisini bizzat tanýmam. Egeen e olan ilgim 2008 krizi ve sonrasýnda baþladý. Hadi geçmiþten den bir günün iþlemleri ile ilgili görüntü paylaþayýmda gülümseyelim hep birlikte ve nereden nereye geldiðimizi de unutmayalým. Selamlar.
2409FPCC4G cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Hayýrlý bereketli olsun sayýn filozof. Aman dostlar paylaþýmlar lütfen kimseyi gaza getirmesin. Piyasa bu düþer çýkar. Bi arkadaþ sayýn filozof la beni forma üye olduðumuz tarih dolayýsýyla iliþkilendirmiþ olduðu için ve bi çok arkadaþin egeen de ki mevcut fiyatlarýndan dolayý keyiysiz olduðu düþündüðüm için paylaþtým. Þuan itibariyle portföyümde tek bir lot egeen yoktur. Uzun yýllar az çok portföyümde olan egeen artýk ara ara fýrsat bulursam aldýðým sattýðým bir hisseye dönüþtü büyük ihtimalle al sat dolayýsýyla yýllarca beklediðim olas bir ý bedelsiz hareketini bile kaçýracagýmý belirteyim. Açýkçasý egeen in bende huy ve alýþkanlýk oldu bilmenizi isterim. Sygl.
2409FPCC4G cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Teþekkür ederim sevgili apa!Eskiler bilir 2002den beri bu forýumdayým eski nickim ROYAL idi sonra site çökünce yeniden üye olduk o gün bugün yazarým.Aspirin hisseler adlý baþlýk kent pkent az yazmadýk zamanýnda!
Allah Egeenin yatýrýmcýsýnýn yolunu açýk etsin.Sebat edenleri kutluyorum bizim için en büyük þanssýzlýk 18300lerde iken 20.000 üstüne atýnca bölünecek denmesiydi (biz bölündük) ama gel gör ki 10.000 eksiðine ezildik!Emeði geçenlerin emeðini!
Yer Ýmleri