Egeen alabilmek için çalýþtýðým X þirketinden ayrýlýp Y þirketine geçiþ yaptým Alacaðým kýdem tazminatoyle son kuruþuna kadar Egeen alicam.ytd
Egeen alabilmek için çalýþtýðým X þirketinden ayrýlýp Y þirketine geçiþ yaptým Alacaðým kýdem tazminatoyle son kuruþuna kadar Egeen alicam.ytd
Savaþ içerisinde olan ve saldýrýlan Israil Borsasý TA 35 in grafiði aþaðýda.
Bir fikir veriyor... Kapanýþta 0.25% bir düþüþ olmuþ. Grafik pozitif.
SAbah eksi açar korkanlarý kýlçýksýz ayýklarlar diye bir beklentim var !..
TA 35 Endeksi (TA35) | TA 35 Hisse - Investing.com
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
28 yýl 4 ay için 4 taksitte 1 milyona yakýn.oto yan sanayinden emekli oldum.ytd
En kolay yorumu ben yapayým eksi açarsa artý kapatýr,artý açarsa eksi kapatýr.ytd
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri