egeen temettü açýkladý ya,
genel kurulda mümkünatý yok, bedelsiz vermez, % 0 ihtimal diyen var mý.
egeen temettü açýkladý ya,
genel kurulda mümkünatý yok, bedelsiz vermez, % 0 ihtimal diyen var mý.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
filozof hocam ben teknoloji özürlüyüm bulamam, , sana zahmet olmazsa bana özelden 2023 egeenin genel kurul gündemini ilam eden kapý atabilir misin, yani dün gelen genel kurul gündem kap haberinin 2023 versiyonunu, þimdiden teþekkürler.
Ýflas etmiþ gibi eski defterleri karýþtýrýyoruz!!!Özelimiz kalmadý zaten hepimizi bugün öptüler zaten
býldýr 23 Mart genel kurul
Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ ve Toplantý Baþkanlýðý' nýn Seçimi,
2 - Yönetim kurulu faaliyet raporunun okunmasý, görüþülmesi ve onaylanmasý,
3 - Baðýmsýz Denetim Kuruluþu raporunun okunmasý,
4 - 2022 yýlý hesap dönemine iliþkin finansal tablolarýn okunmasý, görüþülmesi ve onaylanmasý,
5 - Hesap dönemine ait faaliyetlerinden dolayý yönetim kurulu üyelerinin ayrý ayrý ibralarý,
6 - 2022 yýlý dönem kârýnýn kullaným þeklinin, daðýtýlacak kâr ve kazanç paylarý ile daðýtým tarihinin karara baðlanmasý,
7 - 3. Kiþiler lehine verilen Teminat, Rehin, Ýpotek ve Kefaletler hakkýnda bilgi verilmesi,
8 - 2022 yýlýnda yapýlan baðýþ ve yardýmlar hakkýnda bilgi verilmesi, 2023 yýlý içerisinde yapýlabilecek baðýþ ve yardým sýnýrýnýn belirlenmesi,
9 - Yýl Ýçinde istifa nedeniyle boþalan üyelik için yönetim kurulu tarafýndan yapýlan seçimin onaylanmasý.
10 - Yönetim kurulu üye sayýsýnýn ve görev sürelerinin tespiti, seçimi ve baðýmsýz üyelerin ücretlerinin tayini,
11 - 2023 yýlý için baðýmsýz denetim þirketine iliþkin yönetim kurulunun teklifinin görüþülerek kabul edilmesi,
12 - Yönetim kurulu üyeleri ve üst düzey yöneticilerin ücretlendirme esaslarý hakkýnda bilgi verilmesi,
13 - Ýliþkili taraf iþlemleri ile ilgili bilgi verilmesi,
14 - Yönetim Kuruluna, Sermaye Piyasasý Kurulunun II-19.1 sayýlý Kâr Payý Tebliði kapsamýnda, 2023 hesap dönemi için Kâr Payý Avansý daðýtýmýna karar vermek üzere yetki verilmesinin onaylanmasý,
15 - Yönetim kurulu üyelerine TTK. 395 ve 396. maddeleri uyarýnca izin verilmesi,
16 - Yönetim kontrolünü elinde bulunduran pay sahiplerinin, Yönetim Kurulu Üyelerinin, idari sorumluluðu bulunan yöneticilerin ve bunlarýn eþ ve ikinci dereceye kadar kan ve sýhrî hýsýmlarýnýn Sermaye Piyasasý Kurulu Kurumsal Yönetim Tebliði doðrultusunda 2022 yýlý içerisinde 1.3.6. sayýlý ilke kapsamýnda gerçekleþtirdikleri iþlemler hakkýnda pay sahiplerine bilgi verilmesi,
17 - Kapanýþ.
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Kar Payý Daðýtým
Kar Payý Avansý Ödemesi
BU DA SONUCU
24-03-2023, 14:39
KAP: EGEEN [ ] EGE ENDÜSTRÝ VE TÝCARET A.Þ. Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1127728
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...8713673e9b463e
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...8713673ea2463f
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...8713673eae4640
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...8713673eb44641
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...8713673ec64642
Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin BildirimÖzet Bilgi 24.03.2023 tarihinde yapýlan Ege Endüstri ve Tic. A Þ Genel Kurul'una iliþkin sonuçlar ekte yer almaktadýr.
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Evet
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Genel Kurul Çaðrýsý
Genel Kurul Tipi Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi 01.01.2022
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi 31.12.2022
Karar Tarihi 01.03.2023
Genel Kurul Tarihi 24.03.2023
Genel Kurul Saati 13:00
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih 23.03.2023
Ülke Türkiye
Þehir ÝZMÝR
Ýlçe BORNOVA
Adres Kemalpaþa Caddesi No: 280 Pýnarbaþý Ýzmir
Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ ve Toplantý Baþkanlýðý' nýn Seçimi,
2 - Yönetim kurulu faaliyet raporunun okunmasý, görüþülmesi ve onaylanmasý,
3 - Baðýmsýz Denetim Kuruluþu raporunun okunmasý,
4 - 2022 yýlý hesap dönemine iliþkin finansal tablolarýn okunmasý, görüþülmesi ve onaylanmasý,
5 - Hesap dönemine ait faaliyetlerinden dolayý yönetim kurulu üyelerinin ayrý ayrý ibralarý,
6 - 2022 yýlý dönem kârýnýn kullaným þeklinin, daðýtýlacak kâr ve kazanç paylarý ile daðýtým tarihinin karara baðlanmasý,
7 - 3. Kiþiler lehine verilen Teminat, Rehin, Ýpotek ve Kefaletler hakkýnda bilgi verilmesi,
8 - 2022 yýlýnda yapýlan baðýþ ve yardýmlar hakkýnda bilgi verilmesi, 2023 yýlý içerisinde yapýlabilecek baðýþ ve yardým sýnýrýnýn belirlenmesi,
9 - Yýl Ýçinde istifa nedeniyle boþalan üyelik için yönetim kurulu tarafýndan yapýlan seçimin onaylanmasý.
10 - Yönetim kurulu üye sayýsýnýn ve görev sürelerinin tespiti, seçimi ve baðýmsýz üyelerin ücretlerinin tayini,
11 - 2023 yýlý için baðýmsýz denetim þirketine iliþkin yönetim kurulunun teklifinin görüþülerek kabul edilmesi,
12 - Yönetim kurulu üyeleri ve üst düzey yöneticilerin ücretlendirme esaslarý hakkýnda bilgi verilmesi,
13 - Ýliþkili taraf iþlemleri ile ilgili bilgi verilmesi,
14 - Yönetim Kuruluna, Sermaye Piyasasý Kurulunun II-19.1 sayýlý Kâr Payý Tebliði kapsamýnda, 2023 hesap dönemi için Kâr Payý Avansý daðýtýmýna karar vermek üzere yetki verilmesinin onaylanmasý,
15 - Yönetim kurulu üyelerine TTK. 395 ve 396. maddeleri uyarýnca izin verilmesi,
16 - Yönetim kontrolünü elinde bulunduran pay sahiplerinin, Yönetim Kurulu Üyelerinin, idari sorumluluðu bulunan yöneticilerin ve bunlarýn eþ ve ikinci dereceye kadar kan ve sýhrî hýsýmlarýnýn; Sermaye Piyasasý Kurulu Kurumsal Yönetim Tebliði doðrultusunda 2022 yýlý içerisinde 1.3.6. sayýlý ilke kapsamýnda gerçekleþtirdikleri iþlemler hakkýnda pay sahiplerine bilgi verilmesi,
17 - Kapanýþ.
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Kar Payý Daðýtým
Kar Payý Avansý Ödemesi
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
EK: 1 KAP-GK Bilgilendirme Dokumaný.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný
EK: 2 KAP-Ýlan Metni.pdf - Ýlan Metni
EK: 3 KAP-Gündem-Ýngilizce.pdf - Diðer Genel Kurul Çaðrý Dokümaný
Genel Kurul Sonuçlarý
Genel Kurul Yapýldý mý? Evet
Genel Kurul Sonuçlarý Þirketimizin olaðan genel kurul toplantýsý ekli gündem maddelerini görüþüp karara baðlamak üzere, 24.03.2023 günü, saat 13.00' da "Kemalpaþa Cad. No: 280 Pýnarbaþý-ÝZMÝR" adresinde yapýlmýþtýr.
Hak Kullaným Süreçleri Ýle Ýlgili Alýnan Kararlar
Kar Payý Daðýtým Görüþüldü
Kar Payý Avansý Ödemesi Yönetim Kuruluna Yetki Verildi
Genel Kurul Sonuç Dökümanlarý
EK: 1 hazirun_KAP.pdf - Hazýr Bulunanlar Listesi
EK: 2 Kurul-KAP.pdf - Tutanak
Ek Açýklamalar
Þirketimizin olaðan genel kurul toplantýsý ekli gündem maddelerini görüþüp karara baðlamak üzere, 24.03.2023 günü, saat 13.00' da "Kemalpaþa Cad. No: 280 Pýnarbaþý-ÝZMÝR" adresinde yapýlmýþtýr.
Yukarýdaki açýklamalarýmýzýn, Sermaye Piyasasý Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliðinde yer alan esaslara uygun olduðunu, bu konuda/konularda tarafýmýza ulaþan bilgileri tam olarak yansýttýðýný, bilgilerin defter, kayýt ve belgelerimize uygun olduðunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doðru olarak elde etmek için gerekli tüm çabalarý gösterdiðimizi ve yapýlan bu açýklamalardan sorumlu olduðumuzu beyan ederiz.
Son düzenleme : Filozof; 07-05-2024 saat: 20:48.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
hahaha ben yazmayým dedim sen yazdýn, müflis esnaf eski alacak defterlerini karýþtýrýrmýþ
I.Qtr tahmini verileri ile bu gün yýllýklandýrýlmýþ hesap yaparsak 20 gün
sonra Fk: 25 ve Pd/dd: 8 olarak zaten göreceðiz.
Þu açýklanan EM bilançosu ile Fk 68 olduðuna bakmayýn.
20 gün sonra I.Qtr bilanço ile bakacaðýz ve FK:25 Göreceðiz sonra
amalar þöyle böyle idi diyecekler. Egeen toplanýyor saðýlýyor.
Bu tezgah her sene spek/Patron tarafýndan yapýlýyor.
Medyada bile PAtronu dikkate almadan tavan yazan oldu.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Bilanço sonrasý buraya uðrayan arkadaþý bekliyorum, hem takas hem bilanço hem sunumun deðerlendirmesi için, dün rahatsýz etmedik bilanço okuyor diye sayýn üstadýmýz bu çeyrektede üç beþ karalarsa seviniriz. Sayýn anotolien e saygýlar.
Yer Ýmleri