Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Bankalar için özel bir endeks yapýlmasý lazým. Bütün dengeleri bozmakta. Þu ana kadar hep bankacýlýk hisseleri ile yükseldi. Borsa tarihi yükseliþte, borsa rekorlar kýrdý, borda yeni zirveye ulaþtý gibi manþetler atýlýyor, haberler yapýlýyor. Oysa çoðu þirket hissesi çoktandýr yerlerde sürünüyor.
Bankacýlýkla coþan biste diðerleri çok küçük oranda eþlik ediyor veya hiç yansýmýyor. Güya bist düzeltmeye gidiyor Bu sefer de bankacýlýk hisseleri çok küçük miktarlarda düþüyor fakat diðer birçok hisse sanki çok çýkmýþ gibi anormal bir düþüþ yaþýyor. O zaman soru þu: diðer hisseler bankacýlýk hisselerini yükseltmenin aracý mý? Burda bir terslik var.
CPH2125 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
29.05.2024'de 103 Tl brüt kar daðýtýmýný genel kurula teklif olarak götürecek. Genel kurul tarafýndan kesin karar verilecek. Genel kurul genelde onaylýyor. Buna göre %10 Gelir Vergisi kesintisi yapýldýktan sonra neti 31.05.2024'de hesaplara geçecek. Genel kurulu ise 28.05.2024'de yapýlacak.
Çok teþekkürler. Gerçekten güzel hazýrlamýþsýnýz çok anlaþýlýr olmuþ. Baz yani
baþlangýç tarihi nereyi aldýnýz ? Aþaðýda ayný þekilde yola çýkýp benzer þekilde
hesap yapan benim tablo var. Tek farkla data online Matriks ten alýnýr.
Tüm verileri anlýktýr ve tablo sürekli deðiþir. Benim verilerin da ayný sonucu
verdiðini söyleyebilirim.
Dip NoT : Ben egekýz ý bist in en iyileri dediðim þirketler ile kýyaslayarak bu tabloyu aldým.
Tablodaki tüm kaðýtlar benim ilgi alanýmdalar.
Son düzenleme : Baygeorge; 09-05-2024 saat: 12:54.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
tþkler.................................
KONYA ile neden iliþkilendirildiðimizi neden bu þekilde algý oluþturulduðunu hep beraber öðrendik. Konya düþüyor egeen lerinizi satýn mesajý veriliyor. Þirketlerin sektörleri bile ayný deðil. Ýhracat yapmayan Konya ile tek benzerlik var o da düþük sermaye .
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer Ýmleri