Hepimize mal diyen saygýsýz ve küstahtýr.Kim olursa olsun bu heryerde böyledir.Kötü söz aynen iade edilir.
Hepimize mal diyen saygýsýz ve küstahtýr.Kim olursa olsun bu heryerde böyledir.Kötü söz aynen iade edilir.
Filozof bey kardeþim. Kazasýz belasýz günler dileðiyle. Güle güle kullanýn.
CPH2125 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Sevgili filozof dostum hayýrlý olsun dileðim ve saðlýklý kazasýz iyi ginlerde kullanmanýz dileðiyle hayýrlý olsun iyi yapmýþsýnýz o da bi yatirimbu ortamda
kurt kuzuyu kaptýgý yeri dokuz defa dolaþýrmýþ
ben binemeyecegim eþege ot vermem bu biline
Ü ç ay önce arkadaþýma þimdi yapýlaca tek þek satýp faiz trenine binmek sonra tekra daha fazla lot alýrýz dediðimde biz hisse satamayýz ya yükselirse diye cevap vermiþti.Mantýk sat faize geç duygular ise hissede kal hayal kur diyor.![]()
Borsada alýnacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
Daha önce de yazdým Yatýrým yapan firma meyve veren aðaç gibidir. Yatýrým sýrasýnda veriler bozulabilir. Ama Kasým dan sonra gene kar patlamasý yaþanacaktýr. Hiç bir veri paylaþmadan oraya düþecek buraya düþecek laflarýna bakmam almaya devam ederim ama patron Spek ikilisinin de gücü yabana atýlacak gibi deðil. Benim hesaplarýma göre Egeen diðer iyi kaðýtlarýma göre 20% aþaðýda tepe noktasýna göre ise 30% aþaðýda . O yüzden buralardan baský kurmakta oldukça zorlanýyor.
Geçen seneki 11 Mayýs 2023 verisi seviyesinde .
Marsis - Hopa Hemþin (Moskova'nýn Þifresi Temel) (youtube.com)
Tablo ve grafik koyarsam daha iyi fark edeceksiniz.
Tabloyu oluþturan Gölgelerim ise aþaðýda,
Dip NoT : Kendime göre iyi dediðim hisseler ile Egeen karþýlaþtýrmasý . Yukarýda ise bu karþýlaþtýrmanýn zamana göre nereye evrildiði. Herkese iyi akþamlar ve saygýlar.
Son düzenleme : Baygeorge; 16-05-2024 saat: 23:33.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Sayfalar arasi geciste gene sýkýntý var
Yer Ýmleri