Haklýsýn arkadaþ egeende sabretmeyen kazanamýyor 2013 de 620 lotum vardý sanýrým yarýya yakýnýný verip ford fokus almýþtým.iki yýl önce 100 lotunu 2000 lerden satýp ameliyat olmuþtum(ÞÝMDÝKÝ EGEEN DEÐERÝYLE TÜRKÝYENÝN EN PAHALI AMELÝYATINI OLMUÞUM)sonra birkaç hissede macera arayýnca birazýný erittim þimdi elli lotum bile yok.en son elitte maliyet düþürürken paraþütü açmayý unuttumkýrýlmadýk kemik kalmadý.Bizim oranýn yaygýn sözüyle.Habu baa bi ders olsun
![]()
Borsada alýnacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
Günaydýn Egeenciler Günaydýn Automechanicacýlar Günaydýn yaþý 45 olanlar Günaydýn sermaye artýmý bekleyenler bu size gelsin
https://m.youtube.com/watch?v=2MQDFPlAkkw
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Genel kurulda bedelsiz gelmezse inþallah bir tür daha düþüþ daha yaþamayýz
Çelebi niye tavan?Poltk niye yüzde 7?Egeen niye böyle ???
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri