Saðlýk olsun!
https://m.youtube.com/watch?v=bK-cMOn7fXU
Saðlýk olsun!
https://m.youtube.com/watch?v=bK-cMOn7fXU
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Açýlýþ yukarý olmalý çünkü Aralýk teslim fabrika Kasým da teslim alýndý þimdi sýra üretim izinlerinin alýnmasýna geldi . Bu da sanýrým sanayi bakanlýðý tarafýndan verilecektir. Bu iþlerin doðru ilerlediðini gösteriyor. Kaðýdýmýza Pozitif etki eder. Bu haber aslýnda kapasite satýþ ve kar artýþýnýn baþladýðýný gösteren son derece önemli bir haberdir. Bundan sonrasý artýk iplik söküðü gibi gelir.
Umarým pazartesi kaðýdýmýza gelen pozitif etkiyi kalýcý olarak uzunca bir müddet görürüz .
Alýrým dedim mi alýrým !..
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
O gemi muhteþem personeli ile beraber çoktan kalktý !..
En son Uðradýðý liman 9195TL ve Anlýk ( 10950 TL ) ile +18% . Sahilden çok uzaklaþtý .![]()
![]()
![]()
Eðer tekrar sahile yanaþýp yolcu beklerse yani Fýrsat verirse Kraliçe ve adalar fýkrasý gerçekleþir !..
Egeen bilançosu makyajlý yani inþaat bitsin borç ödensin MM ortaya çýksýn herkes görecek.
MAKYAJLIYKEN EVLENDÝ, DÜÐÜN SABAHI AYRILDI - Röportaj Adam
Son düzenleme : Baygeorge; 03-11-2024 saat: 11:19.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Sayende hurþit yenigünden girip kaybolan yýllarýmý verselerden çýktýk. Büyük adammýþ.
https://m.youtube.com/watch?v=Gu15RGTx5-k
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bir doktorsan bir de borsacýysan hiçbir yerde mesleðini söyleme herkes beleþ hizmet beklerdemiþ ünlü bir düþünür!
![]()
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Sn Filozof üstad, söz çok doðru. Aþaðýdaki soruya cevabýnýz nedir.
Ege Endüstri ve Ticaret A.Þ.'den KAP'a yapýlan açýklamada;
"Þirketimiz Yönetim Kurulu;
Þirketimizin yeni iþ geliþtirme hedefleri doðrultusunda, baþta savunma sanayi, arazi ve yol dýþý özel amaçlý mobilite araçlarýna yönelik olmak üzere her türlü, komponent ve sistemlerin tasarýmý, üretimi ve satýþýný yapmak amacýyla kurulmasýna teþebbüs edilen EAT EGE ARAÇ TEKNOLOJÝLERÝ ANONÝM ÞÝRKETÝ ünvanlý, 35.000.000 TL sermayeli þirkete 28.000.000 TL ile iþtirak edilerek ortak olunmasýna karar verilmiþtir." denildi.
BU AÇIKLAMA ÝLE ÝLGÝLÝ FAB. YERÝ BORNOVADAKÝ ESKÝ FAB. OLABÝLÝR MÝ?
Açýlýþ twitter höstadlarýnýn dediði gibi tavan tavan deðil, çünkü malý daðýttýlar gördük diye düþünüyorum....
ALDIÐIM HÝSSEYÝ DÜÞÜRMEYE ÇALIÞANIN DEFTERÝNÝ DÜRERÝM... YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Yer Ýmleri