Tahtacý bunu diyor;
https://youtube.com/shorts/cQPjQ06dC...qIIEG7Nw_TKxJA
Bu baþlýðý þu anda 28 kiþi okumaktadýr. (5 üye ve 23 ziyaretçi)
paslý çivi, 0634, 44147, a.teke61, Filozof
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
https://www.resimupload.org/images/2024/11/08/egeen.png
ilginç olarak resimi buraya yüklemiyor týklayýnca açýlýyor bir bakýn derim dimitri dostunuzun sizlere sunduðu muhteþem eser![]()
ALDIÐIM HÝSSEYÝ DÜÞÜRMEYE ÇALIÞANIN DEFTERÝNÝ DÜRERÝM... YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Güzel okumalýk bilgi;
Cummins Aktarma Sistemi ve Fren Sistemleri, üretim kapasitesini artýrmak için yatýrým yapýyor | Cummins Inc.
Cummins Haber Odasý: Ýnovasyon, Teknoloji ve Hizmetlerimiz
Cummins Aktarma Sistemi ve Fren Sistemleri, üretim kapasitesini artýrmak için yatýrým yapýyor
03 Ekim 2024 Cummins Bileþenler Ýþ Birimi tarafýndan,
Aktarma sistemi iþleme
Cummins Inc.'in Bileþenler segmentinin bir parçasý olan Cummins Aktarma Sistemi ve Fren Sistemleri (CDBS), 190 milyon dolarýn üzerinde stratejik yatýrýmla hava diski frenleri (ADB'ler) ve arka akslar için üretim kapasitesini artýrýyor. Bu yatýrýmlar, Cummins'in ticari araç sektöründeki geliþmiþ fren ve aks çözümlerine yönelik artan talebi karþýlama taahhüdünün altýný çizmektedir. Sektör, geleneksel tambur frenlerine kýyasla geliþmiþ durdurma gücü ve güvenlik dahil olmak üzere avantajlarýyla birlikte ADB'lere doðru önemli bir deðiþime tanýk oluyor. ADB'lerin kabulünün Kuzey Amerika'daki Sýnýf 8 kamyonlarýnda %70'un üzerine ulaþmasý bekleniyor.
Meritor® ürün teklifleri ile hava diski fren sektörünün önemli bir oyuncusu olan Cummins, bu pazar trendini yararlanmak için stratejik olarak konumlandýrýldý. Yeniliðe ve kaliteye güçlü bir þekilde odaklanan Cummins, geliþmiþ fren teknolojisinde öncü olmuþtur. Þirketin ADB üretim kapasitesini artýrmaya yönelik yatýrýmlarý, hýzlanan müþteri talebini karþýlamasýný ve ADB pazarýnda lider konumunu daha da saðlamlaþtýrmasýný saðlayacaktýr. Cummins'in kapsamlý ADB portföyü, tek ve çift pistonlu teklifler içerir ve çok çeþitli ticari araç uygulamalarýyla uyumludur.
Dünyanýn en büyük aðýr hizmet kamyon akslarý üreticisi olan Cummins, önden tahrikli ve tahriksiz akslarýn yaný sýra tek, tandem ve tridem arkadan tahrikli akslar dahil olmak üzere kapsamlý bir aks portföyü sunar. Yeniliðe odaklanan lazer odaklý Meritor® arka akslar, yük kapasitelerini artýrarak ve yakýt maliyetlerini azaltarak daha fazla verimlilik saðlar.
"Son on yýlda Cummins Aktarma Sistemi ve Fren Sistemleri, Kuzey Amerika'daki arka aks üretim kapasitesini Amerika Birleþik Devletleri ve Meksika'daki fabrikalarýmýzda %30 artýrmak için önemli bir sermaye yatýrýmý yaptý. Ürünlerimize olan talebin artmasý ve 2025 ve 2026'de yaklaþan büyük satýn alma öncesi pazarlar nedeniyle, 2026'ye kadar arka aks aðýmýza ek kapasite eklemek için yatýrým yapýyoruz." dedi Cummins Aktarma Sistemi ve Fren Sistemleri Baþkan Yardýmcýsý ve Genel Müdürü Ken Hogan.
2022 Aðustos'ta, daha önce Meritor olarak bilinen Cummins Aktarma Sistemi ve Fren Sistemleri, insanlar ve gezegenimiz için daha iyi olan ekonomik olarak uygulanabilir dekarbonize güç aktarma sistemi çözümleri geliþtirmek için Cummins tarafýndan satýn alýndý.
Önemli Yatýrým Özetleri:
Hava diski fren kapasitesi: 33 milyon dolarlýk bir yatýrým, Cummins'in Kuzey Amerika hava diski freni üretim kapasitesini yaklaþýk %75 artýracak. Öncelikle Monterrey, Meksika tesisine odaklanan bu yatýrým, muhafaza, kaliper ve ayarlayýcý montajý için geniþletmelerin yaný sýra operasyon þaftlarý ve tork plakalarý için iþleme operasyonlarýný içerir. Yatýrýmýn 2025'un ikinci yarýsýna kadar kurulmasý planlanýyor. Ayrýca, ProductionNEXT programýnýn bir parçasý olarak Cummins, hava diski fren üretimindeki yeniliði desteklemek için Galler'in Cwmbran kentindeki üretim tesisine 35 milyon dolar yatýrým yaptý.
Arka aks kapasitesi: 55 milyon dolarlýk bir yatýrým, Cummins'in Kuzey Amerika Meritor arka aks portföyü üretimini 2025'ün ikinci yarýsýnda yýlda 50.000 ünite artýracak. Bu geliþtirme, arka aks montajý, taþýyýcý tertibatý, braket kaynaðý, dahili ýsýl iþlem, eðim diþli seti boþ iþleme, forging takýmlama, taþýyýcý döküm iþleme, diff bileþen iþleme ve harici tedarikçiler için ek takýmlama için ek kapasiteyi içerir.
Lojistik Merkezi lansmaný: Altyapý ve sistemlere yapýlan 30 milyon dolarlýk yatýrým, Bir Depo Yönetim Sistemi ile birlikte Monterrey'de yeni bir Lojistik Merkezi'nin hizmete sunulacaðýný görecektir. Bu yatýrým, Cummins'in Kuzey Amerika'daki artan ihtiyaçlarýný desteklemeyi amaçlamaktadýr.
Cummins'in üretim kapasitesi geniþletmeye yönelik yatýrýmlarý, sektör 2025 ve 2026'de büyük satýn alma öncesi pazarlara hazýrlanýrken kritik bir zamanda geldi. Þirketin stratejik yatýrýmlarý sadece mevcut talebi karþýlamakla kalmayacak, ayný zamanda ADB ve arka aks pazarý segmentlerinde gelecekteki büyüme için de konumlandýracaktýr.
"Sektör lideri Q+ tambur freni, EX+ ™ ™ hava diski freni ve Quadraulic™ hidrolik disk frenimiz dahil olmak üzere geliþen müþteri ihtiyaçlarýmýzý karþýlamak için Kuzey Amerika'daki tüm temel fren teknolojilerine yatýrým yapmaya kararlýyýz. En son bakýrsýz düzenlemelere sürtünme malzemesi uyumunu, sürtünme aþýnma algýlama ve sürtünme azaltma sistemlerini içeren eksiksiz ve yerleþik bir frenleme ürün portföyüne sahibiz. EX+ ™ hava diski freni, mevcut olduðunda kamyon gösterge panellerine entegre edilmeye hazýr ped aþýnma algýlamasý ile bugün Kuzey Amerika pazarýnda zaten mevcuttur. Bir sonraki ürün sürümlerimiz, fren saðlýðý izleme ve aþýnma tahminlerini daha da geliþtirmek için dijitalleþmeyi artýracaktýr." diyor Kuzey Amerika Ticari Lideri Stefan Schaeffer.
ProductionNEXT
Cummins Aktarma Sistemi ve Fren Sistemleri'nin büyüme stratejisinin önemli bir bileþeni olan ProductionNEXT programý, daha çevik, verimli ve esnek bir küresel tedarik zinciri oluþturmayý amaçlamaktadýr. Giriþimler arasýnda Monterrey, Meksika'daki operasyonlarýn yeni üretim hatlarý ve üretim seviyelerini artýrmak ve operasyonlarý kolaylaþtýrmak için son teknoloji lojistik merkezi ile geniþletilmesi; yüksek fazla mesai seviyelerini azaltmak ve kapasiteyi artýrmak için Laurinburg, Kuzey Carolina'dan Oshkosh, Wisconsin'e iki üretim hattýnýn devri; ve müþteri talebini karþýlarken ve fazla mesaiye olan güveni azaltýrken güvenliði ve genel ekipman verimliliðini artýrmak için Morristown, Tennessee'de 3.000 tonluk yeni bir forging presi kurulumu.
ProductionNEXT kýsa bir süre önce üç sahaya braket kaynaðý, taþýyýcý ve aks montaj kapasitesi eklemek için 40 milyon dolarlýk bir sermaye infüzyonu duyurdu (Fletcher, Kuzey Carolina; Asheville, Kuzey Carolina; ve Monterrey, Meksika), Cwmbran'daki hava diski freni üretimine 35 milyon dolarlýk yatýrýma ek olarak. Global Tedarik Zinciri Dönüþümü Kýdemli Direktörü Robert Frazier, ProductionNEXT programýna liderlik etti.
Dünkü tarife olur mu?Kontrlü hat gibi
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Yer Ýmleri