Nisan 2025'ten itibaren, tamamen elektrikli kamyonlarýmýz ve otobüslerimiz için yüksek voltajlý akülerin seri üretimini baþlatacaðýz - bu da MAN'ý Almanya'da kendi bünyesinde akü üretimi yapan ilk ticari araç üreticisi yapacak. 100 milyon avroluk yatýrýmýmýz ve akü üretiminde yaklaþýk 350 gelecekteki iþ yaratmamýz, Nürnberg tesisimize, Bavyera'ya ve Almanya'ya bir iþ yeri olarak güçlü bir baðlýlýktýr.
https://www.linkedin.com/posts/alexa...aign=copy_link
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
% 100 hemfikirim býhdýh, 3 senedir tam kapasite egeen deyim 3 yýl sonu zarar backnto bachkýytýrýktan þirketler nerelere geldi bende dedim ki saðlam olsun dedim acemiligininegeen benim üzerimden atýyor sanki
2021 Þubat ayinda ekmek 1.75 idi þimdi 13 lira tuvalet kaðýdýndan bebek bezinden vazgeçtim en basit en çok ihtiyaç olan ekmek Reiz'in dediði gibi nireden nireye
Günaydýn dostlar, Sn. Paslý Çivi Hocam söyledikleriniz çok doðru öyle dandik þirktlerin hisseleri öyle yerlere gittiler ki zaten borsamýzý anlamak artýk çok güç bilançosu zarar gelenler gidiyor kar gelenler düþüyor acayip bir borsa oldu bofa üzerinden 3-5 yerli ve milli godaman ***lerin oyunu artýk saðlam þirket, karlý þirket aramanýn da deðeri kalmadý. Egeen o kadar saðlam olmasýna raðmen yaprak kýpýrdamýyor tahtacý bedelsizi vermiyor her daim sýcak tutarak ilgiyi üzerinden býrakmýyor her yukarý gidiþte herkes acaba biþey mi var bedelsiz mi gelecek diye beklerken tahtacý bir yada ikinci tavanda hop malý geri veriyor doldur boþalt ile yýllardýr bu or çocuðu güzel paralar kaldýrdý. Tabi trade edenler de alýp yatanlar bedelsiz bekleyenler bence zarar etti vessalam.
Hükümet yokki TEK Kiþi var.
Birde geçmiþ senelerde 25.5 den almýþlýðým vardýr Egeeni ve durum önceki yatýrýmlardan sonrasý 80 ila 100 gitti geri geldi 300 e gitti sonraki en baba gidiþ kartonsan bedelsiziyle 1900 TL ler ondan sonra kulak üstü yatmasýna raðmen 18 binlere geldi ve gördü YTD
Hele bir yeni safha baþlasýn.
Dünyada çin baþa bela çinli bir kamyoncuyada satsak dingil Hayal
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri