Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
bofa dün aldýðý 10.580 ortalamalý 1000 lotu kar ederek satma derdinde kim acaba bu bofa da ki ?
ALDIÐIM HÝSSEYÝ DÜÞÜRMEYE ÇALIÞANIN DEFTERÝNÝ DÜRERÝM... YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Sayýn olimpik forum. Katýlýyorum.
Ýnsanlarý hep bu bölünme havucuyla oyaladýlar, manipule ettiler.
Son imparator Kartonsan. Aslýnda egeen de kartonsan ve bochfren bölünme senaryolarýyla köpürtüldü.
Bundan sonra yeni bir iyi örnek çýkmazsa bölünme tarihe gömüldü demektir maalesef.
Onun için sürekli bölünme de bölünme gibi konuyu sürekli köpürtmenin bir yararý yok.
Bir de egeen yeni fabrika ile sanki uçuþa geçecek havasý verildi ve halen verilmeye çalýþýlýyor. Fabrika iki olsa ne büyüse ne. Üretim iki katýna çýksa ne. Önemli olan pazarý büyütmek. Üretim satýþ ve pazarla desteklenmezse boþ demektir.
Mevcut pazarlarý koruyor mu? Üstüne yeni müþteriler ekleyebildi mi? Bizim için bu önemli. Maalesef bunlar hskkýnda da bilgi yok ya da spekülatif düzeyde ..
CPH2125 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Son düzenleme : esentepe54; 06-12-2024 saat: 14:09.
Bir umut her Cuma belki diyoruz
https://m.youtube.com/watch?v=wxwQcgBrCe4
2 ocak itibariyle uygulanacak açýða satýþ bizim egeen e nasýl etki eder.
Yer Ýmleri