Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Hacimdeki bu düþüþ nasýl yorumlanabilir?
Kimse malýný bu fiyattan satmak istemiyor mu?
Yani bu nereye kadar devam edecek. Son çeyrek bilançonun kötü geleceði aþikar.Bu yýl temettü cücük kalacak yine.
Yeni fabrika fiyatlanmasýný önceden yaptý dersek ve 2024 bilançosunun kötü oluþu bu düþüþü anlamlý kýlabilir.Fakat yeni fabrikayla yaþanacak üretim artýþý ile 2025 bilançosunun 2024 ten daha iyi geleceði kesin gibi. Artýk toparlanmasý lazým deðil mi. Eðer büyük bir fiyasko yaþamazsak en azýndan fiyatýn bu bölgelerde akümüle olmasý gerekiyor.
Bu fiyatlardan alýcý bulamýyorsa demekki fiyat hala yüksek.
Tabancamdaki son kurþunu 220 usd fiyat için bekletiyorum. Uzun vadeci olduk.
Doctirine bey de yazmaz oldu. Takaslarda diþe dokunur bir þey olmadý demekki. Bu hacimsizlikte büyük deðiþimler olmasýný beklemek hata.
## Orjinal Link:
[https://www.kap.org.tr/Bildirim/1381...dirim/1381676)
## Dosyalar:
[](#)
Özel Durum Açýklamasý (Genel) 2025-01-16
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
Ýngilizce
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi -
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý? Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Açýklama
Sermaye Piyasasý Kurulu Kurumsal Yönetim Tebliði'nin 4.2.8 maddesine uygun olarak halihazýrda var olan "Yönetici Sorumluluk Sigortasý" Þirket sermayemizin %25'ini aþan bir limit ile 1 (bir) yýl süreyle geçerli olacak þekilde yenilenmiþtir.
Ýþbu açýklamamýzýn Ýngilizce çevirisi KAP'da yer almakta olup, açýklama metinlerinde herhangi bir farklýlýk olmasý durumunda, Türkçe açýklama esas kabul edilecektir.
Bazen satýr aralarýný iyi okumak lazým bakýnýz 6 þubat 2024ün haberi
Þirketimiz ile global faaliyet gösteren bir ticari araç ana sanayi firmasý arasýnda, 1 Ocak 2025 ile 31 Aralýk 2034 yýllarýný kapsayacak þekilde, ürün ihracatýna yönelik bir "Uzun Dönem Çerçeve Sözleþme" imzalanmýþtýr. 2024 ve 2025 yýllarý ürün, proses geliþtirme, numune imalatý ve test süreci için kullanýlacaktýr. 2026 itibari ile ön seri üretim ile sevkiyat sürecinin baþlamasý seklinde planlama yapýlmýþtýr. Sözleþmede adet garantisi olmamakla beraber referans olarak sözleþmeye giren baz adet senaryosuna göre yýllýk mevcut satýþ ciromuza 20% artýþ yönünde olumlu etkisi olacaðý deðerlendirilmektedir. Adetler talep koþullarýna göre deðiþiklik gösterebilmektedir.
1 Ocak 2025 ile 31 Aralýk 2034 yýllarýný kapsayacak þekilde, ürün ihracatýna yönelik bir "Uzun Dönem Çerçeve Sözleþme" imzalanmýþtýr. 2024 ve 2025 yýllarý ürün, proses geliþtirme, numune imalatý ve test süreci için kullanýlacaktýr. 2026 itibari ile ön seri üretim ile sevkiyat sürecinin baþlamasý seklinde planlama yapýlmýþtýr.
Sayýn filozof kafama takýlan bazý sorular var.
1-Bu yeni sözleþme ne alemde. Ürün geliþtirildi mi, ürünler baþarýlý mý?
2-2026 dan itibaren seri üretim deniliyor. Bu baþlayýnca eski þirket ile olan sözleþme devam mý tamam mý? Yoksa ikisi de ayný þirket mi?
3-Bu ikisi farklý þirketler ise iki þirkete de ürün yetiþtirebilecek kapasite var mý? 60 dönümlük yeni fabrika bunun için mi yapýldý.
Yer Ýmleri