Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Çýkýþý hormonlu ise düþmesi normale dönüþ olabilir..Yeni fabrika beklentisine BFrenin bedelsiz vermesi eklenince "buda verir mi? " havasý oluþtu. Bfrenin 6-7 tavaný hatýralada kaldý..Böylece 8-9 tl leden 18.500 e gitti..Beklenti alýnýr gerçekleþen satýlýr gerçeði sonucu ,endeksinde yüksek faiz nedeniyle 7-8 aydýr gerilemesiyle birlikte bu da buralara geldi, kortizol ödemini atmýþ oldu zannýmca...Sadece geriye bakarak yaptýðým bir tespittir.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Çooooook sýð hisselerde absürt fiyatlamalar olur, bfren gibi, benim gözümde deðeri 20/25 lira, isminde bosch olmasa ederi 15 lirayý geçmez
Hangi emtia hormonlu çýkmadý. Dört sene önceki ev fiyatý (ki halen devam ediyor), araba fiyatý, kullandýðýmýz zorunlu tüm ihtiyaçlar... Hepsi hormonlu çýkmadý mý?
Son dört beþ sene içinde hangi ürün çok büyük fiyatlara gelmedi.
Neden onlarda bir iniþ gerçekleþmedi. Altýn fiyatlarýndaki hormon? Dövizdeki hormon...
Ya BIST'teki birçok hissenin hormonlu yükseliþi... Söz konusu egeense mutlaka bir düþüþ gerekçesi bulunuveriyor. Þimdi de hormon gerekçesi... F/K gerekçesi tutmuyor galiba ...
CPH2125 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ben "adil fiyatý bu" veya "olmasý gereken yer bu" demedim arkadaþlar. Sadece þu son hareketi anlamlandýrmaya çalýþtým..geriye dönüp kronolojiye bakarak...Yoksa Patronu da,sirketi de ,yönetim anlayýþýný da biliyoruz tabi ki..
Kýçý buzulesice bankof gene tahtalarýn ýrzýna geçti yav defolup gitse bu pezevekler
kurt kuzuyu kaptýgý yeri dokuz defa dolaþýrmýþ
ben binemeyecegim eþege ot vermem bu biline
Yer Ýmleri