Þirkette çalýþan sayýsý
2023- 571
2024- 588
Yeni fabrika açýldý eskisi devam edecek mi sorusuna bu sayýlar hayýr diyor. Ayný personel sayýsý ile iki fabrika yürütülmez.
Þirketin uzun vade ödediði kredide 2025 yýlýnda ödeme görünmüyor.
Sanýrým 2024 yýlý içerisinde 2 taksit birden ödenmiþ. Ben mi yanlýþ yorumluyorum.
tek kelimeyle iðrenç bir hisse senedi..
Temassiz sövdüm bu nedir yav endeks bak Bfrene bak Egeene bak!
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yatýrýmlarý bitti ciro patlamasý yaþayacaðýmýz zamanlara geldik. Borçlarýmýzýn sürekli azaldýðýný göreceðiz. Önümüzdeki 3 bilanço dönemi satýþlarýn sürekli arttýðý kar artýþlarýnýn yaþandýðý bunun da karlýlýk oranlarýný arttýrdýðý dönemler olacak. Doðal olarak FK ve Pd/dd rakamlarý düþecek Favök ve Hisse baþý karlýlýk artacak 9 aylýk bilançolarýn açýklandý dönemde bunu göreceðiz. Bu karlýlýk oranlarý ile yýl sonuna yaklaþtýðýmýzda belki patron Eski karlarý Ödenmiþ sermayeye koymak isteyebilir. Özetle bu dönem zarar eden þirketleri gördükten sonra kar eden bir þirket olmasý oldukça deðerli.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer Ýmleri