Serbest bölgelerde yurtiçinden yapýlan ithalatta kdv muafiyeti geçen yýl kalktý diye biliyorum sadece yurtdýþýna ihracatlarda kdv yok .yakýnda ona da el atýp bozarlarsa þaþýrmam tabii. Tam bir kaos oldu serbest bölge iþlemleri.
Serbest bölgelerde yurtiçinden yapýlan ithalatta kdv muafiyeti geçen yýl kalktý diye biliyorum sadece yurtdýþýna ihracatlarda kdv yok .yakýnda ona da el atýp bozarlarsa þaþýrmam tabii. Tam bir kaos oldu serbest bölge iþlemleri.
Ýnþallah KDV ötv ne varsa gelir. Hep bize girdi azda patron k. tutsun.
Patrona ulaþmayan her yergi ve övgü suya yazýlmýþ yazý gibidir.
Emeklerinize saðlýk sunum raporunu yayýmlasalar iyi olur tez zamanda!Önümüzü görürdük!
https://www.finanshub.com/2025/04/06...-ege-endustri/
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
En dis kulvardan gel bir de bir gun de sasirt!
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Bedelsiz de yalan oldu, 1*3000 verdi ama bir þey þok.
Günaydýnlar.Þirketle þimdi görüþtüm.Bize uygulanacak vergii dilimi %10 olacakmýþ ve bugün baþlamýþ.Ýþ yaptýðýmýz firmalarýn Meksika ve Kanadada þirketleri olup olmadýðýný söylemediler.Syn Filozofun sorusu içinde.Þirket hali hazýrda yeni fabrikada üretime baþladýðýný zaten kapta belirtmiþti.Resmi bir açýlýþ olmayacakmýþ.Þirket olarak kendileri sembolik açýlýþý yapmýþlar.Bundan sonrasý bekleyelip göreceðiz hepimiz için bereketli olur inþallah.Herkese iyi haftalar.
Yer Ýmleri