Deli tramp gümrük tarifelerini 90 gün ertelemis müzakere edilecekmis ve ABD borsalarý yüzde 6 yukarý fýrladý yarýn imkb den de iyi bir tepki gelirve bu pustun hissesi ne yapar bilmem çünkü patron ve tahtacizi pust hayirlisi
Deli tramp gümrük tarifelerini 90 gün ertelemis müzakere edilecekmis ve ABD borsalarý yüzde 6 yukarý fýrladý yarýn imkb den de iyi bir tepki gelirve bu pustun hissesi ne yapar bilmem çünkü patron ve tahtacizi pust hayirlisi
kurt kuzuyu kaptýgý yeri dokuz defa dolaþýrmýþ
ben binemeyecegim eþege ot vermem bu biline
Yeni bir turp veya olumsuz bir durum çýkmazsa ,
2025 yýlýnýn bist rallisi yarýn itibarýyla yavaþ yavaþ baþlar, bu ralli zaman zaman düzeltmelerle eylül ekime kadar sürer diye tahmin ediyorum
Sizin beðendiðiniz yorumlar hangileri biz de onlarý takip edelim . Sizin yorumunuz hiç yok . Zaten sorun da burada hiç fikir yazmassanýz hata da etmezsiniz. Bence siz de fikrinizi yazýn arada sýrada . Ben zaten Falcýyým bu hissede patronun dediði olur çalýþmasý var. Neler olacaðýný tek o biliyor gerisi Fal I güzaf. Adam aylardýr kap atmýyor. Fabrikaya yeni makinalar geldi üretim Planlamasý yapýldý kapasite planlamasý belediye izinleri hepsi geldi Siz hiç kap attýðýný gördünüz mü ?
O zaman geriye tek bir þey kalýyor Ya HAbere bakýlýr Heber yoksa Fal açýlýr.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Cok hizli dönüs var yorumcular bu para neymis böyle 1 saat önce aglayan yorumcular þimdi xte
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Alark larý sattým Egeen aldým Alark çakýldý Egeen idare ediyor. Bu düþüþ devam eder ise Aefes satacaðým Sonra AGHOL satýp Egeen alacaðým bu BAyraktar bana hayatýmýn en büyük zararýný yazdýrdý. Portföy , portföy olmaktan çýktý tek kaðýt yatýrýmý olma yolunda gidiyor. Artýk ölmek var dönmek yok. 2 Ay içerisinde 12 500 TL olursa bu bana verdiklerini alabilir yoksa tuzlayýp kaldýrýyoruz 3 sene sonra bakarýz artýk.
Bu patronun unuttuðu þey þu. Az dan az Çok tan çok gider !..
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer Ýmleri