BFREN kötü, tu kaka F/ K sý yüksek ve sizler onu pazarlayýp duruyorsunuz emme bizim F/K düþük ve düþük kalmaya devam ediyor. Onlarýn hepsi düþecek biz uçacaðýz kandýrmayýn milleti. Böyle diyeli 2 yýl oldu ve yine çaktý ters indikatör.
BFREN kötü, tu kaka F/ K sý yüksek ve sizler onu pazarlayýp duruyorsunuz emme bizim F/K düþük ve düþük kalmaya devam ediyor. Onlarýn hepsi düþecek biz uçacaðýz kandýrmayýn milleti. Böyle diyeli 2 yýl oldu ve yine çaktý ters indikatör.
kurt kuzuyu kaptýgý yeri dokuz defa dolaþýrmýþ
ben binemeyecegim eþege ot vermem bu biline
Bilançoyu gösterdiler gene birine belli ‘
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Kapanýrken bile 6 lot kaptým vereni öpsünler Yattým üstüne artýk satan düþünecek .
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Gaziemire yeni fabrikaya otobüs kaldýrmanýn zamaný geldi!
https://x.com/dunyadanfinans/status/...260959083?s=46
1.000.000 TL parasý olan faizde 1.500.000 yaptý.
Borsacýnýn parasý 500.000'e düþtü.Egeendeysen 444.000e düþtü!!!
Borsanýn mevduat yatýrýmcýsýný yaklamasý için 3X yapmasý gerekiyor...
Reel kayýp %70-%85 Herkes suskun.. siyasiler sessiz.. Borsa Ýstanbul sahipsiz kaldý.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Sevgili filozof dostum bu hareketlerin düþüþü bana bir zamanlar aslan çimentonun korku tünelini hatýrlatýyor o tahtada da bir piskopat vardý 130_140 lardan hisseyi 23 e kadar düþürmüþtü amao çok hizligevsemisti ben de 25-27arasi tanýdýðým herkese aldirmistim sanýrým bir hafta sonra düþtüðü gibi öyle çabuk çýktý ki degil 140 felam 380 -390 Lara kadar çýkmýþtý sonra biraz oyalandi ve peþinde yukluce bedesiz açýkladý suresiztavanlarla taaa1300 lerde nefeslendi ve çil cilcivcivleri verdi tabi o zamanlar burut takas felan yokdu günde çift seans her seans yüzde yirmi vardý ne günlerdi bu pust ise patron ile tahtaci ortaklýðý ne bok yedikleri belli degil ky nin kanýný emen vanpir ********ler hele patron denen zibidi tam bir vampir kafasý da basmaz ne yaptiginibilmeyen kimler sayesinde bu fabrikayý kaptiysa ahanda ooylebir öküz bir zanlar gene yapmistibu pisligi 13-17 arasý it dalaþý yapmýþ ve bedelsiz açýklamýþtý o zamanlar ben de býkmýþ vermiþtim çünkü nefes býrakmadý her tahta gider bu baskilardi ayný poku yiyor gene kotlu der hakkýmýzda hayýrlýsý ölmesini bekleyeceðiz artik
kurt kuzuyu kaptýgý yeri dokuz defa dolaþýrmýþ
ben binemeyecegim eþege ot vermem bu biline
ACT Expo / ACT News 2025'te harika vakit geçirdik!
Sektör liderlerinin ticari taþýmacýlýðý elektriklendirmeyi ve karbon emisyonunu azaltmayý amaçlayan sýfýr emisyonlu ürünlerimizi incelemesiyle standýmýz heyecanla doldu.
Bu yýl, çok sayýda çýðýr açan ürünü duyurduk:
Geliþmiþ LFP hafif hizmet tipi akü: Hafif hizmet tipi kamyonlar, arazi ekipmanlarý ve diðer ticari uygulamalar için tasarlanan bu akü, esnek paketleme ve kolay entegrasyon için tasarlanmýþ çok yönlü bir pakettir.
Dijital çözümler: Kablosuz güncellemeler ve Araçtan Þebekeye ISO-20 sertifikalarý da dahil olmak üzere bu çözümler, araç baðlantýsýnda ve þebeke entegrasyonunda devrim yaratmaya hazýrlanýyor.
Orta aðýrlýktaki araçlar için entegre elektrikli güç aktarma organlarý: Isuzu ortaklýðýyla duyurulan ePowertrain, 14xe eAks, Güç Kontrol ve Aksesuar Sistemi (PCAS) 3.0 ve Geliþmiþ LFP akü platformumuzu içeriyor.
Üç gün boyunca standýmýzý ziyaret edenlerle sohbet ettik, müþterilerle bir araya geldik ve sektörde gerçekleþen diðer yenilikleri görmek için fuar alanýný keþfettik.
Ýþte öðrendiklerimiz
Müþteri ortaklýðý þarttýr: Ortaklýklarý, endüstri liderliðinde yeni bir sýnýr olarak görüyoruz. Accelera'nýn Daimler Truck ve DACCAD
https://www.linkedin.com/posts/accel...aign=copy_link
8800-8900 arasý aylýk desteði, altýna birkaç defa sarktý ve her seferinde toparladý.
Bu sefer de döneceðini düþünüyorum. Bilanço sonrasý iyileþme belirtisi göstermez ve birkaç günden fazla altýnda kalýrsa sert düþüþler yaþar.
BIST yarýn desteðinden döner de bu bilançoyu vermeden rahatlamaz.
Yer Ýmleri