þirkette payým yok ama otomotiv sektörü globalde bu durumdayken ve kurlarýn bu seyri ile bir süre çok fazla bir þey beklememek lazým. bu hali bile gayet iyi bence.
þirkette payým yok ama otomotiv sektörü globalde bu durumdayken ve kurlarýn bu seyri ile bir süre çok fazla bir þey beklememek lazým. bu hali bile gayet iyi bence.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Deðerli hatta çok deðerli YKB ve üyelerinin geçen sene havadan aldýklarý 35 milyon HUZUR HAKKIný geri iade etmelerini öneriyorum ve bekliyorum. Bu onurlu davranýþý beklemiyorsam da yazmaýþ olayým..O huzur hakkýnda zerre payým var biliyorum helal etmiyorum hatta haram olsun...
Egeen yatýrýmcýlarýna helal olsun haklarýný aradýklarý için,ama yanlýþ zamanda yanlýþ gemide olmalarýnýnda sýkýntýlarý azýmsanmayacak kadarda küçük deðil hani,inþallah iþleriniz rast gider.
Yer Ýmleri