Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Þirkete koyacak deðil ya parayý.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
El cezire gibi orta doðu yayýnlarýnda Ýran ýn füze saldýrýlarýnýn devam ettiði haberi var an itibarý ile 5 kiþi de ölmüþ. Ayrýca Patron bu fiyatlardan mal satmýyor bence. Yade sað cepten verir sol cebe koyuyordur. Faizler ABD ve Türkiye de düþecek deniyor bu da palavra. Enflasyonun altýnda bir faiz oraný ile Enflasyon ile mücadele edilmez algý yönetilir. Verilerin bile doðru olmadýðý yerde ölçüm yaptýðýný ve bu ölçülen veriler ile enflasyonun ve faizin düþtüðünü söylemek hayaldir. Moderm iktisattan çýkalý çok uzun zaman oldu . Geçen gün Ýzmir hal fiyatlarýný paylaþmýþtým ben enflasyonun düþtüðünü filan görmüyorum. Yaz Aylarýnda meyve sebze fiyatlarý düþer idi oysa ben ciddi artýþlar görüyorum kýþ fena sert geçecek . Ýran yaðdýrýyor Israil liler sabah 05.30 dan beri sýðýnaktalar benim Ýran ýn barýþ yapacaðýna inancým da yok. Gariptir ki kimse Gazze den bahsetmiyor hafýzalardan silindi gibi algý budur iþte. ABD borsalarý uçuyor sanýrým ABD dolarý memleketine sahibine geri dönüyor.
Saygýlar,
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Þirketin %60’tan fazla deðer kaybettiði, yatýrýmcýnýn panik olduðu bir ortamda, patron ne sebeple olursa olsun yatýrýmcýsýný bilgilendirmeden hisse satýyorsa — bu ya kötü iletiþim, ya kötü niyet, ya da ikisinin birleþimidir.
Yer Ýmleri