diptesin iþte at artýk bir haber!Haber dipte gelir derler!
diptesin iþte at artýk bir haber!Haber dipte gelir derler!
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
https://m.youtube.com/watch?v=sLPwVPBUI-Y
Kime sitem etsem kime kýrýlsam
Ne derdim dediðimde taþlanýyorum
Kime sitem etsem Kime kýrýlsam
Ah derdim dediðimde Taþlanýyorum oy oy
Var olan gücümle dünüme sarýlsam
Bir fayda etmiyor yaþlanýyorum
Var olan gücümle ah dünüme sarýlsam
Bir fayda etmiyor dayý yaþlanýyorum
Yaþlanýyorum oy oy Yaþlanýyorum
Ömrümün baharý soldu Yaþlanýyorum oy
Alýn dünya sizin olsun ben gidiyorum
—
Kýþ geldim dünyaya kýþ mý bitecek
Bir türlü bahara ulaþamadým oy oy
Dýþarýda ne fýrtýna ne de bir boran
Ne bir yaðmur yaðýyor da ýslanýyorum
Geçen yýllar hýzlý birbirine eþ
Kahretsin galiba yaþlanýyorum
Geçen yýllar hep bir Birbirine eþ eþ
Kahretsin galiba Yaþlanýyorum oy oy
Ömrümün baharý soldu yaþlanýyorum oy
Alýn dünya sizin olsun ben gidiyorum oy oy
https://m.youtube.com/watch?v=Wo3uer6qA5w
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
icraat göstersen iyi olacak!
Ege Endüstri ve Ticaret A.Þ. , ticari araç ve özel araç uygulamalarý için diferansiyel kovaný ve süspansiyon sistemi komponentlerini geliþtirmekte ve üretmektedir.
50 yýlý aþkýn tecrübesi ile Amerika, Avrupa ve Asya 'da ikamet eden dünyaca ünlü OEM 'lere; yenilikçi yaklaþým, rekabetçi tutum, sýfýr emisyon progralarýna destek veren hafif ve yüksek performanslý ürünler ile hizmet etmektedir.
Ana ürün gamý içerisinde diferansiyel kovaný, ilave dingil, körük taþýyýcý, treyler dingili, kaldýrýlabilir ilave dingil vardýr.
Ege Endüstri halka açýk bir þirkettir. Hisselerinin %64' ü Bayraktar grubuna (www.bayraktar.com) ait olup %34,67'si BIST'de iþlem görmektedir.
Ege Endüstri , Ýzmir – Türkiye'de iki fabrika ve 500'den fazla kalifiye çalýþaný ile yer almaktadýr.
Uluslararasý kalite sistemleri IATF 16949, ISO 14001, ISO 45001 ve ISO 27001 belgelerini almaya hak kazanmýþ, ayný zamanda müþteri özel onay programlarýnca da ödüllendirilmektedir.
Kâðýt daðýnýk toplamak için baský var diyordu höstaddlar ama patron carttt deyü satýverdi ya binlerce loru bu fiyattan.. Nöreceksiniz þimdi ne diyeceksiniz pabucumun höstadlarý ?? Bu endeks düþerken direnç gösterecek diyordu ters indikatör ama bilakis endeks yükseliþine nötr her zamanki gibi..
Moral bozmayýp mutlu olalým çünkü F/K mýzý yükseltmiyor Ývedik efendi, evrene mutluluk yayalým, her yerden y(alýyoruz) ki daha büyük zararlar edip mutluluðumuzu katlayýverelim.
atsýnlar þunu endeksten dowda iþlem görsün Türk Borsasýna ayak uyduramýyorendeks yüzde 3.5 artýda bu 3.5 atýyor kazarak tavan tavan giderim diye
![]()
Ikinci elliye yeni fabrikamýzda merhaba!
Yer Ýmleri