Önümüzdeki hafta 20/50 kýrýlmýþ olacak.
Kandýrýkcýlar iþ baþýnda olmaz ise
Yukarý yapmalýyýz artýk.YTD.
Önümüzdeki hafta 20/50 kýrýlmýþ olacak.
Kandýrýkcýlar iþ baþýnda olmaz ise
Yukarý yapmalýyýz artýk.YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Sn KAranuras Takas görünümümüz pek parlak durmuyor umarým savunma konusunda bir hareket olur ama olsa dahi 6 aylýk bilanço için bazý konuya vakýf arkadaþlar pek olumlu yazmadýlar. Zaten bu durum takaslara yansýmýþ. Benim hareket felsefem daha saðlamcý 12 Kasým a kadar artan miktarda paçal yapmak . Hep sahip olduðumuz hisse demek yerine Patronun hisselerinin deðeri demek daha doðru. Çünkü azdan az çok tan çok gider. PAtronun sahip olduðu EGEEN in dolar bazýndaki deðeri ÇÖP deðerine düþmüþ Yuh Yuh !..
Artýk olan olmuþ açýlmaz bu þemsiye !.. : Ýlhan Güryalçýn - Þemsiye
Son düzenleme : Baygeorge; 26-07-2025 saat: 10:17.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Sayýn Baygeroge
Altiaylik biloncoyu en iyi patronun oðlu Mustafa biliyor iyi gelecek olsa 7000 TL'den sadarmiydi ayrýca ihracatçý kasasýnda döviz olan þirketler hep ayný durumda otomotivde. durumlar iyi deðil
Gelelim savunma olayýna benim bildiðim Kemalpaþa yeni. Fabrikaya tasinmamis ufak tefek hariç yeni fabrkaya herþey sýfýr alýnmýþ Pýnarbaþý yeni sirketle baþlayacak kadro kuruluyor bu personel sýradan eleman deðil temini zor yavaþtan faliyet baþlamýþ sizi tebrik ederim alýp aatiyorsunuz ben alýp satmada zarar ediyorum 16 dan satýp yarýsýyla oðluma ev aldým.Simdi kendi kendimi tebrik ediyorum nasýl yapabildim artýk yapabilecek birþey yok hapiste kaldýk.Siz yazýyorsunuz bende yazayým 3 aylýk biloncoyu göre iyi kaðýtlar coca cola, Anadolu Efes, Ford Ülker küçük kaðýtlarda hatsan rüzgarlý kaðýtlarda mitek, yeotek bunlarý takip ediyorum.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir aldý olmayan duyum ve tahminlerdir
Ben o satýþ haberini satýþ olarak yorumlamadým . Nama yazýlý hisselerin hamiline olarak kaydettirilmesi olarak yorumladým. Satýþ yapýlmasý için kaðýdýn yukarý trend de olmasý gerekir diye düþünüyorum. Bu da benim bilanço ve pozitif geliþmeler ile ilgili beklentilerimi arttýrýyor. Satýþ haberi diyorum dikkat ederseniz. Daha önce paylaþtýðým gibi olay artýk þemsiyenin ne zaman açýlacaðýna dönüþtü !..
Seçimleriniz benimle benzer genel olarak Hisse Baþý Karlýlýk ve ihracat oraný yüksek olan þirketler.
SAygýlar,
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Ege Endüstri ve Ticaret A.Þ. (EGEEN), 21 Aðustos 2000 tarihinde gerçekleþtirdiði %800 oranýnda bedelsiz sermaye artýrýmý ile sermayesini 350 milyar TLden 3.150 milyar TLye çýkarmýþtýr. Bu karar, Yönetim Kurulunun 21 Nisan 2000deki toplantýsýnda alýnmýþ ve nominal sermaye artýþý iki kaynaktan karþýlanmýþtýr ([fevkalade yedekler ve yeniden deðerleme deðer artýþ fonu])
Sermaye Artýrýmý Detaylarý
Artýþ oraný: %800
Eski sermaye: 350 milyar TL
Yeni sermaye: 3.150 milyar TL
Sermaye artýþý iç kaynaklardan gerçekleþtirilmiþtir (bedelsiz) .
Aradan Ne Kadar Zaman Geçti?
Bugüne kadar (2025 yýlý itibarýyla) yaklaþýk 24 yýl geçmiþtir ve Ege Endüstri hiç bedelli sermaye artýrýmý yapmamýþtýr. Ayrýca þirket, bedelsiz sermaye artýrýmýna da sadece bu tek kez (2000 yýlýnda) baþvurmuþtur
Tarih
Türü
Oran Sermaye (TL)21 Aðustos 2000Bedelsiz%800350 milyar 3.150 milyar
Ýlave Bilgi
Ege Endüstri 1995 yýlýnda %40 oranýnda bedelli sermaye artýrýmý yapmýþtýr. O tarihten beri ise sadece temettü politikasý yoluyla hissedarlarýna deðer sunmuþtur
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Borsada alýnacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
Egeen olan tüm hevesi kacirdi güya iki fabrika birleþtirdi!Eskiden daha mutlu ve umutluydu Egeen dostlari.Bir zamanlar 400 500 Lotu olan arkadaþlar cikti þimdi bir elin parmagi ya var ya yok hisseleri acaba bir ihtimal bolunur mu Egeen satilir mi diye arada bir sayfaya geliyor bakiyor.Nick de kullanmayip misafir modunda!Miskilim hisseyi de hisseye güvenen egeencileri de cok üzdüler.3.150.000 de diretmek ve sermaye artirimina ihtiyacimiz mi var diye alayci konusan þirket 50.000.000 dolar yatýrým yaptý egeteche sermaye artirimi yapti ama gelin görün ki þirket süründürmeye devam ediyor!Aselsan sinus egrisi her þeyi anlatiyor
Yer Ýmleri