8247ye götür 8100 e getir oh ne ala spekülettin efendi!Hisseye istikrar ve güven lazým böyle ayak oyunlari deðil!halk ak teb!!!
8247ye götür 8100 e getir oh ne ala spekülettin efendi!Hisseye istikrar ve güven lazým böyle ayak oyunlari deðil!halk ak teb!!!
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Bugün için aðýr vasýta durumu kötü olduðundan dolayý deðil her daim kötü, acýmasýz, REZALET bir mantalite ile yatýrýmcýya bakýþtan ötürü milletin serzeniþi. Ýnsan ortak olduðu kâðýtta bu kadar ezilip, düdüklenir mi diye hiç sorgulanmýyorsa da sorundur; bu da benim bakýþ açým. Ben kendi adýma kötü niyete kýzýyorum, 1 masa 4 sandalye þirketlerin yatýrýmcýlarý bile borsa yükselince para kazanabilirken, Egeen yatýrýmcýsý mütemadiyen cezalandýrýlýyor diye kýzýyorum. Her yerden y( alýyorum ) haftaya uçacaðýz, baský var kâðýt toplanýyor, az sonra ki QTR de paraya boðulacaðýz dersem daha mý doðru olacak yani ??
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Bu kagit sermayesini 3.150.000den 1 lira bile artis karari alsin kurban kesecegim oran önemli deðil hatta bir budunu da þirkete yollacagim.
Biri butmu dedi.![]()
Filozof hocam , þirkete but gönderme, yemesin zeppezenkkler.
Herhangi bir öðrenci yurduna baðýþla, öðrenciler yesin.
Darisi sermayesi düsüklere de böyle Resmi Gazete karari inþallah!3.150.000 ile þirket mi olur yav!
Resmi Gazete'de yayýmlanan Cumhurbaskani Kararý'na göre; Küçük ve Orta Büyüklükteki Ýþletmeler Yönetmeliði'nde yer alan KOBÝ tanýmý deðiþti.
Buna göre, Küçük ve orta büyüklükte iþletme (KOBÝ) tanýmýnda yer alan yýllýk net satýþ hasýlatý veya mali bilançosundan herhangi biri "beþyüz milyon Türk Lirasýný" aþmayan iþletmeler, ibaresindeki rakam "1 milyar TL"
olarak deðiþti.
Yine ayný karara göre "Orta büyüklükteki iþletme" tanýmýnda yer alan "yýllýk net satýþ hasýlatý veya mali bilançosundan herhangi biri beþyüz milyon Türk Lirasýný aþmayan iþletmelerdir" ibaresindeki rakam da "1 milyar TL"
olarak deðiþti.
Yer Ýmleri