Sonsira yüzde ikiyuzbin ikiyuz olacakti
Sonsira yüzde ikiyuzbin ikiyuz olacakti
333 sýyýrmasýnlar yoksa fazlasýnýn verir.
Sorum çok basit idi 1 lot EGEEN i olana kaç lot dedim 10 lot dendi ben ne yazdýðýmý biliyorum dön orka sayfada var oku kardeþ . Kelime oyunlarý yapoarak adet miþ 100 brimmiþ gibi borsada olmayan ifadeler ile kafa bulandýrmayalým . 1986 dan beri buradayým laf kalabalýklýðý yaparak milleti kandýrmayalým . Zahmet edip yazdýklarýmý okumuyorsun sorun sürekli eleþtiri üzerine kurulu bir düþünce sisteminin olmasý . Yaratýcý ve finansal okuryazarlýktan çok gaydýrý guppak iþlere fazla dalmýþsýnýz . Matematik çok net tir elimde 2 lot var bedelsizin 3 150 000 Olan sermayeyi 3 150 000 000 yaparsa ne olur diye son derece açýk yazdým . Zahmet olacak okuman lazým. Olacak iþ deðil laf olsun diye eleþtiri yapýlmaz. Bu þekilde boþa düþer yazdýklarýnýz. 10 lot bedelsiz verir ne yahu kafa buluyorsunuz !..
Geçmiþ yýllar karlarýnýn hepsini verecek olursa yada diðer bir deyiþle 6.300.000.000 Yapar ise 1/2000 lot bedelsiz verir. Hala sýkýntý varsa bir bilene danýþýn yada aracý kurumunuza sorun derim.
Ben Yibitaþ diyte bir hisseye cevap bile yazmam bana ne . Konu Ybitaþ deðil.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
maalesef artýk dimaðým almýyor bu iþi!10 bini en son ne zaman gördü?O gün bugün ne oldu!
halk almýþ bank of satmýþ itin nar yemesi gibi ancak hülle yapýp kaðýdýn anasýný belliyorlar!Þimdi de ünlü ile alýþa geçtiler!!!!
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
bulls 2000 lot aldý þimdi de!
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
bulls 3081 lot oldu alýþ
Yer Ýmleri