2-3 yýl gidip gelecekse bu zamaný biriktirerek geçiririz.
2-3 yýl gidip gelecekse bu zamaný biriktirerek geçiririz.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
yan tahtalar sov yapýypr metal analar karalar baðlýyorEndeksten de utanmýyor biliyoruz da bari rüzgarý arkana al yaprak kýpýrdatsýn!
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
bitmiyor... sat sat bitmiyor..
zulüm var yemin ediyorum.
Þehbihde hata olmaz, umarým hikayeyi doðru yönüyle anlarlar.
Köyün birinde aksi bir adam varmýþ, muhtar gelmiþ, köyü su basacak hadi gidelim demiþ. Adam inat etmiþ gitmemiþ. Sonra sýrayla gelen itfaiye, helikopter derken hepsini reddetmiþ. Hepsine ortak açýklamasý, Allahým beni kurtaracak. Derken adam boðulur ve ölür. Diðer tarafa gider, huzura çýktýðýnda, Allahým beni niye kurtarmadýn der. Muhtarý itfaiyeyi helikopteri gönderdik ama sen gelmedin.
Þimdi sizde sorgulamadan sýký sýkýya bir bedelsiz peþine takýlýn ve gerçeklerden uzaklaþýn.
Bende bir türlü anlamýyorum,muhtarý itfaiyeyi helikopteri görmezden gelenleri
Abi devir deðiþti çelikte deðiþti diye þarkýmýz bilenem var,ama zihniyet bir türlü deðiþmiyor.
Abi borsa deðiþti yatýrým mantýðýda deðiþmeli,2012 sonu 2013 yýlý borsa deðiþti,sonra 2018 de bir daha deðiþti,sonra 2023 de bir daha deðiþti ama zihniyet hiç deðiþmiyor,allah yardýmcýlarý olsun diyeceðimde,allahta muhtarý itfaiyeyi helikopteri yolladý ama.![]()
Yer Ýmleri