Sayýn Baygerogenin belirtigi gibi sahipligin 7 TL'ye kaðýt satýþýndan beli kýrýldý gerek kurumsallar gereksede montanli yatýrýmcýlar uzak duruyor bir haber gelmezse orta vadede bir hareket olur þimdilik birþey olmaz.
Sayýn Baygerogenin belirtigi gibi sahipligin 7 TL'ye kaðýt satýþýndan beli kýrýldý gerek kurumsallar gereksede montanli yatýrýmcýlar uzak duruyor bir haber gelmezse orta vadede bir hareket olur þimdilik birþey olmaz.
Bosch Fren 290 f/k ile %4.5 primli, Egeen ise nasýl eksiye dönerim diye kývranýyor. Bu durumun tek sorumlusu konuþma özürlü, eðitimsiz, ezik, ahlak yoksunu patronun kendisidir. Yapmýþ olduðu küçük yatýrýmcýyý zarara uðratmaktýr, SPK ya ve cimere þikayet edin. YTD.
Amelikaya gidenler içinde Egenden birileri de var mý acaba?
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Ne diye þikayet edeceðiz siz uygun bir dil ile þikayet yazýn bu forumda paylaþýn.
SPK nýn ciddiye alýp inceleme baþlatacaðý bir neden gösterin ben yazarým bana uyar.
Ben mantýklý bir baþlýk bulamadým patronun her yaptýðý yasal görünüyor.
Yani demem o ki patron þirketinin hissesini yükseltmek zorunda deðil.
Saygýlar,
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer Ýmleri