EGEEN in dibi 8020 TL !..
Büyük ama çok büyük kýrýlýmlar olmadýkça buraya dönmesi zor.
Düþüþ trendi yerini çýkýþ trendine býrakmýþtýr.
EGEEN in dibi 8020 TL !..
Büyük ama çok büyük kýrýlýmlar olmadýkça buraya dönmesi zor.
Düþüþ trendi yerini çýkýþ trendine býrakmýþtýr.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Ýþi bilmeyen isim ve sektör deðiþtirip yeni bir yol çiziyor örnek selgd oldu dunyh iþi bilenler de maþallah tavan üstüne tavan![]()
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Keþke bunu yazmasaydýn , hisse 8020 altýna gelirse ki endekse paralel olarak gelme ihtimali de var , herkes sen düþürmüþsün gibi yazacak, haaaa 8020 den -%10 civarý risk göze alýnarak alýnabilir demek istediyseniz bir þey demiyorum , her hisseyi her fiyata alýrken risk vardýr.
Hiçbir hissenin dibi diye birþey yoktur. Her dip yeni bir dibe yol açar. Bunlar hikaye.
Bu arkadaþýn zaten borsa bilgisi derin deðil. Bugüne kadar hiçbir öngörüsü de tutmamýþtýr. Ne dediyse tersi çýkmýþtýr.
Böyle kesin rakamlar vermek zaten uygun deðil.
CPH2125 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Þimdi bist için bir felaket senaryosu yazacaðým ama yazacaklarým suç olabilir diye 40 kez düþünerek ve imalý yazýyorum siz kafanýzda tamamlayýn,
Bu hü...tin yýllardýr en büyük hayallerinden biri x bankasýna mali bir operasyon çekmek, geçenlerde iki tv kanalýnýn satýn alýnmasýnda kara para kullanýldý diye operasyon yapýlmýþtý, bugün haberlerde bu kara para operasyonunun x bankasý aracýlýðýyla yapýldýðý haberleri düþtü , banka haberleri yalanladý ama ,
Bahse konu bu bankaya bir operasyon çekilirse , operasyonun büyüklüðüne de baðlý elbette , piyasalara atom bombasý düþer , 10 þiddetinde deprem olur, öyle bir þey olur ki, garanti hissesi bile 70 lira olur, egeeni yazmayým, paralar pul olur , bu hayali senaryonun konuþulmasý bile piyasalarý sallar.
Yer Ýmleri