Endex te manipülasyon yapýlan onca kaðýt varken onlar düþer . Bankalar Düþen faiz ile zarar eder . Enflasyon ile karlar yok olacaktýur ama EGEEN ihracat kaðýdýdýr ona bir halt olmaz. Fiyata dikkat et 19200 TL den buraya geldi . Her hisse tepki verdi. Bilançosu KÖTÜ olanlar dahi tepkisini verdi. Kar eden Yatýrým Yapan Egeen ise yatay da dahi kalamadý . Burasý dibinin dibi dir !..
Düþerse Spekülasyondur geçicidir. Bunu da zaten bilanço ile göreceðiz Kötü bilanço açýklar ise O zaman adama sorarlar 35 Milyon Euro yatýrým neden yaptýn . Bizim kazanýlmýþ eski karlarýmýzý temettü olarak vereceðine yeni FAbrika arsasý kiralayýp üstüne yatýrý ( Mezarý) neden koydun. KAr bilançoda dururken neden zarar yazdýn ? derler.
Borsada yatýrým yaparken gezegenimize Ay düþer mi diye olasýlýk hesabý yapmak olmaz. Bu kadar kötü olay oldu bir tane daha olursa ona da bu yatýrýmcý aþýlandý Yemezler derim Gülerek karþýlarým.
Sabah sabah oðlum sordu zaten . MB de zart zurt olmuþ ne dersin bu gün ne kadar eksi olur BiSt dedi, güldüm. Millet þerbetlendi Bu milleti akrep soksa güler geçer bence Artý açar dedim. Hayret etti. Bunda hayretlik bir þey yok ki. Tüm kötü olaylar oldu hatta olmamasý geren kötü olaylar dahi oldu. DAha kötüsü výz gelir týrýs gider artýk. AL dedim. Oðlum 6 ayda 1600% yapmýþ olsa tmm haklýsýn derim. Bundan sonra hiç bir þey koymaz bana. Hatta maçasý yiyorsa 200 TL yapsýn birer birer deðil beþer onar alýrým da bu millet bana býrakmaz þirketi satýn alýr. HAydi hayýrlý sabahlar keyfinizi bozmayýn.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Bedelsiz e kafayý takanlar 19200 TL den ayrýldý arada gelirler . Bilanço için alanlar 350 TL - 550 tl Arasýnda aldýlar 19000 Civarý bende dahil verdiler . ben 14000- 16000 aralýðýndan döneceðini düþündüm bedelini ödedim. Merak etmeye gerek yok geleceklerdir. Hepsi Temel analizi iyi biliyorlar .
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Egeen Allah seni bildigi gibi yapsin yillarimiz gitti senin yüzünden yillarimiz!Yaptigin yatirimi da girdigin sektörü de kurdugun start upi da fiyatladin da böyle sürtüyorsun deðil mi 7887lerde!!!Ettigini cekesin!
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri