Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Ahhaa sayýn uras ortaðý olduðunuz þirketin satýþlarýnýn azalmasýndan mutlu olmak ne bileyim.
Aslýnda hak veriyorum size hemde yerden göðe kadar,þirketi bu hale düþürenlere yazýklar olsun demekten baþka birþey gelmez insanýn içinden öyle deðilmi.
Ama sayýn pyrros unda dediði gibi her yerden (y)almaya devam.![]()
Bu gün 5 lot daha ekledim. Hayýrlýsý diyelim.
cuma günü de geldi çattý!Eskiden severdi cuma günlerini!
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Fiyata odaklananlar yatýrýmcý deðildir !..
HB kar ve Favök e odaklanýn ve 7 sene toplayýn.
Þahsen benim son 3 senem.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Kaç yýl geçti kaç yýl daha var kimbilir?
https://x.com/dogamsi/status/1976581306768089251?s=46
Yer Ýmleri