"Dolar hak ettiði yere gelince ye " bir düzeltme yapayýn dedim. Bence Dolar ucuz asýl pahalý olan TL, Hem de hak etmediði kadar deðerli. Biraz exzajere ederek açýklayayým. Durum bu þekilde devam eder de dolar burada 5 sene sabit kalýr ve enflasyon bu þekilde devam eder ise . Yani Usd ülkedeki 30% enflasyon ile ( ki bu Tuik verisi) ile deðerlenmeyip 5% artar ise yani sonuçta 2030 da 55TL yi görür ise Dolar deðerlenmiþ diyemeyiz TL muazzam deðerlenmiþ dememiz lazým. Finansal dünya da deðer bir görecelik sorunudur. Yani Durduðumuz baktýðýmýz yere göre deðiþir. Lozandaki birisi için dolar deðer kaybederken Ýstanbul'da deðerlenmiþtir. Bu gerçekleþir ise PAranýn yönü adým kadar kesindir ve bellidir. Bu durum devam eder ise Dolarýn deðerinin kaybetmesi TL nin deðerlenmesi Egeen e Kesinlikle yaramaz iken Trump vergileri bizi Pozitif bir yere göreceli getirir. Sonuçta neler olacaðýný beraber göreceðiz.
Bence patron doðru yerde duruyor . Yani ne TL ne dolar Üretime oynuyor, Yeni Yer kiralýk eski arsa Çok para !..
Sizlere de katýlýyorum Sn. Karanuras ve Hg,
ve SAygýlar ,

Originally Posted by
Karanuras2
Sayýn Revenge dolar hak ettiði yere gelecek ülkemiz için kayip olacak ama ihracat artacak stabile gelincede herþey daha güzel olacak yoksa bu bir haksýzlýk amarikada eflasyon beþ sende elli dolar artýþý yüzde on bu böyle olmaz onu demek istedim

Originally Posted by
h//g
ÝYÝ; dolar artýnca ben gelirim.
En dip NoT: Özet ile Dolar 5 sene sonra 55 TL ye düþünce demek istedim.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer Ýmleri