günlükte 7550.00 üzeri güzel,7716.50 üzeri güvenli.. haftalýktaki 7339.50 desteði yakýn takip edilmeli..
kazancýnýz bol ve daim olsun..
günlükte 7550.00 üzeri güzel,7716.50 üzeri güvenli.. haftalýktaki 7339.50 desteði yakýn takip edilmeli..
kazancýnýz bol ve daim olsun..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
17 /10/2025 de 7815 den 10/15/20 günlüðüne al sat yapýlabilir diye yazmýþým , 20 gün dolmadan hisse 8350 civarý görmüþ, 20 gün dolmadan önce tut diye ikinci kez yazmýþým , neyi bekliyordun sat diye yorum yapmamý mý bekliyordun ,satýþ fiyatýný yazsam satacak mýydýn , ooooo bu konu beni aþar, karýnýzdan pay almýyorum,
Maalesef egeende tam bir ponzi olayý oldu. Sosyal medyada ve çeþitli sitelerde her gün egeen almak için nedenler sýralandý. Yok yeni fabrika yok boþa çýkan fabrikanýn büyük paralar edeceði yok üretim patlamasý yapacaðý yok fabrikalarýn gece gündüz çalýþtýðý, yok büyük bölünme hayali yok beþ yýlda on yýlda yüzde bilmem kaç bin getirisi olduðu... Böylece 18.350'ye taþýdýlar. Bölünmeyi de sürekli köpüklediler. Fiyatlar verildi 50.000, 60.000, 100.000. Ýþ B olur mu diyenler vs.
Artýk herkes egeeni konuþmaya baþladý. 18.350'fen her düþüþü alým fýrsatý gibi sundular. Burada iyiniyetli üstatlar veya operasyona dahil çetebaþlarý her iniþte bura dip aþaðýsý yok diye egeen pazarladýlar ve ponzibaþlarýna mal boþaltma operasyonu için fýrsat verdiler.
10.000'e gelsin arabamý evimi satýp dalarým diyenler olduðu gibi her fýrsatta dalarým diyenler her yerde görülmeye baþlandý.
Bu sürede rahmetli patronun anormal mal satýþlarýndan bile anlam çýkartmadýk. Veliahtýn satýþý ise tabuta çakýlan son çivi oldu. Bunu bile anlamadýk.
Þimdilerde bütün sebebi döviz düþüklüðüne baðlayanlar var. Halbuki gönderilere bakan yok. Ýki yýldýr gönderiler son yirmibeþ yýlýn en düþük seviyesinde.
Þirket hiçbir bilgilendirme yapmýyor ýsrarla. Acaba anlaþma ne oldu? Yeni kurulan þirketler ne yapmakta? Kar düþmesinin sebepleri ne?
Diþe dokunur bir kap gelmediði müddetçe durum kötü.
Bu görüþler beni baðlar. YTD.
CPH2125 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Zengin bir yüreðin yoksa servetin çirkin bir dilencidir.Ýþte kaðýttaki durum buydu küçük yatýrýmcý kene gibi görüldü þimdiye kadar 10 defa sermaye artýrabilirdi kasada para var diye ne bedelli yapabildi ne de bedelsiz(Sermaye niye artýrsýn caným diyenler oldu artýrsa þimdiye 3-4 þirket daha alýp dikine büyüyebilirdi gerçi Mustafa BAYRAKTAR bildiðimiz iþi yapýyoruz diye diye kaðýdýn feriþtahýný kaydýrdý,Ditaþý alabilirdi mesela) ÝFCden kredi aldý aman para eksilmesin iþler rayýnda diye 853.027.000 kar nere 84.927.000 kar nere bu olsa olsa küçük yatýrýmcýnýn ahýdýr vebalidir.Bfren Kent Petrokent ve Egeen ayný minvalde kaðýtlardý þimdi egeen hepsinden negatif ayrýþtý.
þimdi A.O. ÖZKAYNAKLAR 7.669.256.000 BEDELSÝZ POTANSÝYELÝ %23956 dede kurdu baba geliþtirdi torun ne yapacak?
Sayýn Hüseyin BAYRAKTAR'ýn vefatý nedeniyle boþalan Yönetim Kurulu Üyeliði ve Baþkanlýðý görevine atanacak olan ilk yönetim toplantýsý bakalým ne zaman olacak?
Son düzenleme : Filozof; 13-11-2025 saat: 11:23.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Sn. Filozof; geçmiþle ilgili burada yorum yapan bir çok kiþinin yorumu muhtemelen doðrudur ancak bizim önümüze bakmamýz lazým. Çoðu kiþi belki de sonumuz Hektaþ veya Sasa gibi mi olacak diye düþünüyordur. Benim de aklýmdan geçiyor bu ihtimal ama þirketin öyle bir borç/harç durumu yok. Aðýrlýklý ihracat yapýyor ama kar ve satýþlar düþük. Yatýrým yaptý, yeni fabrika açtý, teþvik/indirim, uzun vadeli sözleþmeler gibi avantajlarý var ama yönetimden kaynaklanan hatalar veya sektördeki daralmaya karþý gerekli tedbirler alýnmayarak kar oranlarý düþtü, bilançolar bu hale geldi. Belki de kötü niyetli yapýldý bu iþler bilemiyorum...
Þunu demek istiyorum; bu hisseyi 18000 zirvesine götüren tekrar götürmek isterse þu anda olumsuz görünen her þey tersine döner veya görmezden gelinir, bir anda eski zirveyi katlar, burada gene kahkahalar uçar; yok, buraya kadarsa, daha birkaç yýl yatayda sürünecekse her geçen zaman zarar yazmaya devam ederiz. Herkesin kendi kararýný kendisi vermesi lazým. Bazen satýp baþka hisseye geçsem mi diye düþünüyorum ama geçeceðimin de ralli yapma garantisi yok. Piyasadaki hisselerin çoðunluðu benzer þekilde zaten. En saðlam dediðimiz þirketlerin bile çoðunun hisse fiyatý 2 yýldýr ayný yerde. Biz sadece "daha çok düþen" gruptayýz. Çýkarmak isterlerse çok rahat telafi de ederler. Potansiyel kar/muhtemel risk arasýnda herkesin kendi kararý olacak.
Sizi hariç tutarak söylüyorum; burada hep ayný kýsýr döngü içinde sayýp sövmenin, hisseyi elinde tutanlarý makaraya almanýn, kiþisel vermemiz gereken kararlarýn acýsýný baþkalarýna yükleyerek "þöyle söyledi, böyle dedi" demenin bir anlamý yok bence. Saygýlar.
Merak ettiðim bir soru ... Bu patron neden 18 binler den satmadý da ,7 binlerden den sattý...Bilmeyenlere hatýrlatma ..Satýabilir hale dönüþüm iþlemi 18500 den önce yapýldý..
Yer Ýmleri