Eeee þimdi b planý ne acaba?Konyada da çimbetonda da brsanda da bryat da ayný durum söz konusu deðil miydi onda niye bir tasarrufa gitmiþler?
Eeee þimdi b planý ne acaba?Konyada da çimbetonda da brsanda da bryat da ayný durum söz konusu deðil miydi onda niye bir tasarrufa gitmiþler?
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Daha önce de cezalar verildi. Hatta listedeki 1-2 kiþi aynýydý, diðer isimleri hatýrlamýyorum. SPK bülteninde diyor ya hani "2 yýllýk iþlem yasaðý süresinin kurulumuzun 21.12.2023 tarihli kararý ile getirilen 6 ay geçici iþlem yasaðý..." falan diye; Egeen'in 18000 zirvesi 2024 Nisan sonundaydý. Bu arada dikkatimi çekti Tera'da ne gitmiþ 1 yýlda öyle..... harika bir þirketmiþ demek ki![]()
Þikayet edilen Bora Bereket'i yani namý deðer Sacro'yu Hisse.Net üzerinden, yaklaþýk 2008 yýlýndan beri tanýrým.
Eskiden bu sitede bir sayfasý vardý. Kaliteli teknik ve temel deðerlendirmeleri olurdu. Bol bol bilgi alýþveriþi yapardýk.
Sonra burada takipçisi artýp üstad moduna büründü. Buralarý terk etti ve Twitter alemine geçti. 2019-2020 yýllarýna kadar da orada güzel analizler ile güzel paralar kazandý ve kazandýrdý.
Ama sonra ne olduysa pisliðe ya kendi bulaþtý, ya da zorla bulaþtýrýldý. 2020'den 2024 yýlýna kadar olan borsa dönemde kendini bir þey sanmaya, roketler uçurmaya, her seferinde millete hisse kitlemeye ve 3 gün sonra hiçbir þey olmamýþ gibi yine yazmaya baþladý.
Kendilerince oluþturduklarý çakal tayfa grubu ile birçok insanýn canýný baþta KONYA, EGEEN, BRYAT gibi bedelsizler olmak üzere birçok hissede yaktýlar.
O kaliteli adam, karaktersiz bir dolandýrýcý oldu gitti. Para insaný gerçekten çok deðiþtiriyor.
Ayrýca kendisi ile girdiðim aðýz dalaþý, geçmiþ-þimdi karakteri ve yaptýðý çakallýklara karþý her yerde uyarýda bulunduðum için hem Twitter hem de Telegram sayfalarýndan engelliyim.
Benim için þöyle bir kayýp oldu; artýk çakallýk yazýlarýný önceden görüp tedbir alamýyorum 😀
Orta-uzun vade yatýrým-hedefe kadar disiplin.... çok güzel bir sayfaydý. Harika paylaþýmlar vardý. Özellikle benim gibi günlük al/sat yapmayýp, orta vadeli bekleyenler için ama sonradan güven (samimiyet/iyi niyet/dürüstlük) iyice kayboldu.
Ceza meza döt ayaðý,adamlar hesaplarý boþaltmýþlardýr zaten,i boþ hesaba 2 yýl ceza versen nolcek,zaten o hesaplar spek hesabýdýr yanacak paralarýn olduðu hesaplardýr.![]()
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri