Originally Posted by
Dalaman
Egeen attýðý kaplarla yatýrýmcýyla resmen dalga geçiyor. Neymiþ yönetim kurulu üyesi hastalanmýþ da iyileþene kadar toplantýlara gelemeyecekmiþ...Muhasebe müdürü emekliliðini istemiþ de emeklilik iþlemi yapýlana kadar görevine devam edecekmiþ.
CPH2125 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Millet kayýtlý sermaye tavanýný bildiriyor(Hektaþ) bizimki de 23 Ocakta emekli olacak olaný 5 Ocakta þeffaf bir þekilde bildiriyor ne var bunda
Bakarsýn Egeen de kayýtlýya geçeceðim hele þu emeklilik bir hallolsun der
Hektaþa düþen haber!
Kayýtlý Sermaye Tavaný Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
Kayýtlý Sermaye Tavaný Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
Özet Bilgi Kayýtlý Sermaye Tavan Artýþý ve Süre Uzatýmý hakkýnda
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir
Açýklama mý ? Hayýr
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 06.01.2026
Ýlgili Ýþlem Kayýtlý Sermaye Tavaný Artýrýmý
Mevcut Kayýtlý Sermaye Tavaný (TL) 8.500.000.000
Yeni Kayýtlý Sermaye Tavaný (TL) 25.000.000.000
Kayýtlý Sermaye Tavaný Ýçin Son
Geçerlilik Tarihi (Yeni)
31.12.2030
Tadil Edilecek Ana Sözleþme
Madde No
7
Ek Açýklamalar
Yönetim Kurulu'muzun 06 Ocak 2026 tarihli toplantýsýnda; Þirketin kayýtlý sermaye tavanýnýn 8.500.000.000 TL'den 25.000.000.000 TL' ye çýkartýlmasýna, 2027 yýlý sonuna kadar olan
geçerlilik süresinin 2030 yýlýna uzatýlmasýna ve dolayýsýyla þirketimiz esas sözleþmesinin "Sermaye" baþlýklý 7. maddesinin tadil edilmesine,
Bu amaçla; Sermaye Piyasasý Kurulu ve T.C. Ticaret Bakanlýðý'ndan gerekli izinlerin alýnmasýna ve izinlerin alýnmasýný takiben deðiþikliklerin, yapýlacak ilk genel kurul toplantýsýnda pay
sahiplerinin onayýna sunulmasýna ve bu konularda iþlem yapabilmesi için Genel Müdürlüðün yetkili kýlýnmasýna karar verilmiþtir.
Kamuoyuna saygýlarýmýzla duyurulur.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri