Alýntý Originally Posted by nevriz Yazýyý Oku
Ey yüce yaradan sana sýðýnmýþým yatýrýmcýsýný yakýp kül eden egeen sahiplerini o dünyada bu dünyada yakýp kül eyle ve halen elimde hisseleri olduðu halde bu þirketi yok eyle 18 bin liradan girmiþim beni yakýp ocaðýmý söndürdüler bedelsiz diye diye sen bunlarý bedelsiz olarak yok eyle týpký h bayraktar gibi m bayraktarýda
Ýnanýrmýsýnýz ben her gün küfür beddua ediyorum Allah bunlarýn topunun bin türlü belasýný versin soylarý soplarý kurusun daha neler neler... Benim dua ettiðim insan inþallah çok yaþamaz E gitti sýra M de.
https://rotaborsa.com/sasa-kontrolma...akin-hisseler/
Mustafa Bayraktar bu aziz mübarek günler hatýrýna canbý allah seni tez zamanda yerin dibine soksun yetmez tüm sülalenide beraber ,bizleri bedelsizle yirmi yýldýr oyalayarak yaktýn allah seni iki cihanda yaksýn ve tüm ailenide beraber.
haramzadesin kahpesin eþkiyasýn tüm mal varlýklarýn eriyip yok olsun onlarý gör ve ondan sonra geber allahým lütfen duy ve dualarýmý kabul et
Ýnþallah diyelim dualarýmýz kabul olur..20 yýldýr insanlarý oyalayýp soyuyor. Yaþattýðýný yaþamadan ölmesin. Dermansýz tüm dertler üzerine olsun.
Borsada 180 milyonluk vurgunda Hikmet Yurtbay ve Onur Yýlmaz’a hapis talebi. (Sabah)
Borsa Ýstanbul’da 5 yýl önce DOBUR ve PRKAB hisselerini, Telegram ve X’te paylaþarak yüzlerce küçük yatýrýmcýya hisseleri aldýran ve 180 milyon liralýk vurguna imza atan ‘Hektor’ lakaplý Hikmet Yurtbay ve Onur Yýlmaz’ýn arasýnda olduðu 20 þüpheli hakkýnda iddianame düzenlendi.
Ýstanbul Cumhuriyet Baþsavcýlýðý Terörizmin Finansmanýnýn Önlenmesi ve Aklama Suçu Soruþturma Bürosu’nca hazýrlanan iddianameye göre, yapýlan manipülatif iþlemlerle hisse üzerinden yatýrýmcýnýn iradesi etkilendi ve haksýz kazanç saðlamak için bir araya gelen suç örgütü hisseleri yükselttikten sonra küçük yatýrýmcýya ‘al’ tavsiyesi verirken kendisi sattý.
Þüpheliler Hikmet Yurtbay ve Onur Yýlmaz'a her iki hissede yaptýklarý eylemler nedeniyle ayrý ayrý, "Suç iþlemek amacýyla örgüt kurma", "piyasa dolandýrýcýlýðý" suçlarýndan 8 yýldan 16 yýla kadar hapis cezasýyla cezalandýrýlmalarýný istedi.
Yer Ýmleri