Bu başlığı şu anda 69 kişi okumaktadır. (1 üye ve 68 ziyaretçi)
Bu başlığı şu anda 69 kişi okumaktadır. (1 üye ve 68 ziyaretçi)
3 sene önce bu fiyatlardan aldım. 18 den vermedim. Hergün aşağı. Külliyen zarar
Sakın düşürmeyin haram zıkkım olsun bunca yıldır düşürdünüz de ne oldu? Adamların göbekleri burunları şirketleri büyüdü; yatırımcı aç bilaç yattı!Hangi gariban yatırımcıya bir faydası oldu?Tekrar diyorum haram zıkkım olsun sadece kendini düşünüp yatırımcısını parya gören her kim ve her kim şirket varsa!
Bloomberg: Türkiye, ihracat yapan şirketler için mevcut %20 olan kurumlar vergisini düşürmeyi değerlendiriyor.
Şirkete güvenip yatırım yapan yatırımcı 2024 Mayısta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayında 5.515 olan hissenin ortağı harcanmış bir insandır." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Hocam tamamen hikaye.
Hadi diyelim Kurumlar vergisini %15'e düşürdüler.
Bu sene egeen'in 82 milyondu. Olsun 62 milyon.
images.jpeg
Bizim şirket zaten vergi ödemiyor. Serbest bölge ayağına vergisi yok, üstüne teşvik felan da almıştı. Patronun yapması gereken yatırımcıya güven vermesi. Yeni fabrikaya çağır gazetecileri, fabrikayı göster. Gelecek hedeflerini anlat.
bagis.jpg
Bilançodan...
Bütün yazılanları okuyor ve her biriniz adına ayrı ayrı üzülüyorum ,ben zaten battım yandım kül oldum
özetle şarafsiz alçak aşağılık hırsız bir adamdan halen medet umuyorsunuz kapısına dayanıp yüzüne tükürmeye kimse yanaşmıyor oysa yapılması gereken yüzüne tükürdükten sonra götüne tekme vurmayıda unutmamak
https://www.paramedya.com/devami/140...e-95-yukseldi/
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri