Yerli ve milli bfren tavan bizim Kayserili ikinci 50 yıllık Egefren bir geliy bir gidiy yüzde 2![]()
Yerli ve milli bfren tavan bizim Kayserili ikinci 50 yıllık Egefren bir geliy bir gidiy yüzde 2![]()
“Ölüm ve Vergiler dışında hiçbir şey kesin değildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
17 yıllık düşen kırıldı diyorlar essah mı?Biz hala 2024 Mayısta 18300den beri düşeni etkisindeyiz
![]()
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yanlış yorum var, düşen değil yükselen trend kırıldı. Lakin, TL bazlı pandemi de de kırılmıştı.
https://i.hizliresim.com/liwg8jz.png
Ama dolar bazlı durum hoş değil gibi..
teskrler egeen alacağımızı aldık
kalanlara hayırlı olsun
zararda olanlarda zararlarını çıkartırlar inşaallah
Ben hiç vedalaşamıyorum 5 sene oldu...Bir de herkes hemen kazanıyor tebrik ediyorum![]()
Yer İmleri