“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
6160 ve 6250 arasýndan dönmesini ümit ediyorum. Aksi takdirde 5000'ler ufukta görünür.
Gerçi kötü bilanço önümüzdeki dönemde devam edecektir. Öz varlýk falan filan boþ iþler. Ederine göre hareket etmeye devam edecektir.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Bosch Fren ve Konya Çimento'yu 2022 yýlýna kadar bol bol alýp sattým. Hele ki frenin manipülatif hareketlerinden zamanýnda çok yararlandým. 2020 civarýnda ayný adamlar Ege Endüstri'ye de dadandý.
Son 6 senedir bu adamlar al gülüm ver gülüm ile kazandý ve çevresine kazandýrdý. Ancak artýk bedelsiz gazý dönemi de kapandý. Kimse bu numaralarý yemiyor. Yiyen salaklar ise zaten hak ediyor.
13 binden beri söylüyorum. Artýk ederine göre hareket ediyor. Bosch Fren bunun dýþýnda bazen kalabilir. Çünkü hisse tamamen bu çakallarýn kontrolünde. Bora ve avanesini 20 senedir tanýrým ve hep bu hissede oldular. Ele geçirmiþ olmalarý çok muhtemel!
Sacro denen bu çakal, 2020 yýlýna kadar HisseNet üzerinden yazar çizerdi. Sonra girdiði havuz ile birlikte Twitter alemine geçiþ yaptý. Oradan kendine çok kurban buldu. Þimdi ise Telegram dahil tüm hesaplarýný dondurdu. Mahkeme süreci nedeniyle kendisini unutturmaya çalýþýyor.
Bugün yatýrýmcý iliþkileri aradým.Bilonco icinmi dedi bilonco ortada herþeyi yazýyor dediler.
2026 dan itibaren seri þekilde sevk edilecek ciromuzu yüzde yirmi etkileyecek þirketle anlaþma yapýldý mý diye sordum yapýlmýþ ancak çok az sipariþ geliyor zatende sayý miktarý anlaþma yoktu dediler.Ogunku konjukture göre canlýlýk devam etseydi yüzde yirmiyi farketirecek sipariþ gelirdi dediler. Pinarbasindaki fabrikayi sordum orada üretim yok ARGE faliyetlerivar dedi. Fuardaki aks görüntüsünü sordum tanka yoksa topa dedim oda tüm zýrhlý araçlara dedi. Önümüzü sordum sektörde daralma biterse aydýnlýk dedi
Apdulkadir beyle görüþtüm.
Birde kendi görüþümü yazayým son senelerde enerji yazýlým teknolojiye talep artarken aþýk olduðum için ayrilamadim
Yazacak bir þey býrakmadý ....ler....
ALDIÐIM HÝSSEYÝ DÜÞÜRMEYE ÇALIÞANIN DEFTERÝNÝ DÜRERÝM... YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Yer Ýmleri