yapay zekayý kullanmak için konu hakkýnda bilgin olucak yazdýðý doðrumu deðilmi vs bende kullanýyordum artýk kullanmýyorum çünkü 10/9 düzeltmek zorunda kalýyorum 2-3 senesi var mükemmelleþmesi için
en ufak finansal bilgisi yok mozoþist de olabilir küfür hakaret yazýnca keyif alýyor galiba mantýklý açýklamasý yok
bunun gibi ülkerde vardý 2 tane rahatsýz biri olumlu yazar diðeri olumsuz güneysu ikisinide sildi forum rahat etti
iyi durumda olsa sami hisse niye satsýn bekler 6 ay 1 yýl þu fiyatýnýn 4 katýna satar
dediðim gibi bu satýþlar samiden çok ky zarara uðratýyor bekleme maliyeti fýrsat maliyeti (bencmarkt) enflasyon ile paranýn deðer kaybetmesi
ben dýlþardan izleyen biri olarak þirketin hikayesine inanýyorum ama þu mali koþullarýnda 1 tl bile para baðlamam ne zaman 200 milyon usd üstü bedelli yapar ozaman bende aranýzda olurum
aksa yatýrým yaptým bedelli bitsin bir miktar kordsa yatýrým yapacaðým buda bedelli yaparsa bide kontrol var aklýmda
neden kordsa yatýrým
**kredi yapýlandýrma:Þirketimiz, iþletme sermayesi yönetimi ve bilanço yapýsýný daha saðlýklý hale getirme stratejisi kapsamýnda, 5 finansal kuruluþ (Akbank, BNP Paribas, Garanti BBVA, HSBC ve ING) ile 200 milyon Amerikan Dolarý + 50 milyon Avroluk kredi sözleþmesi imzalamýþtýr. Sözleþmenin süresi, 1 yýlý geri ödemesiz toplam 5 yýldýr ve kýsa vadeli kredi yükümlülüklerimizin uzun vadeye taþýnmasý saðlanmýþtýr.
**bedelli:Sermaye artýrýmýndan saðlanacak olan
2.889.763.990 TL tutarýnda tahmini nakit giriþiyle Þirketimizin ve baðlý ortaklýklarýmýzýn
(baðlý ortaklýklar için grup içi borç verme ve/veya sermaye artýrýmlarýna katýlma vb.
yöntemlerle) finansal borçlarýna iliþkin anapara ve faiz ödemeleri gerçekleþtirilecektir.
**atýl varlýk satýþý:Ernst Young Kurumsal Finansman Danýþmanlýk A.Þ. tarafýndan hazýrlanan deðerleme raporunda ulaþýlan sonuçlar baz alýnarak KDV hariç 10.000.000 USD bedelle, imzalanacak sözleþmedeki hüküm ve þartlarla, Kordsa Teknik Tekstil A.Þ.'den devralýnmasýna karar verilmiþ olup, bu kapsamda 01.10.2025 tarihinde Varlýk Devir Sözleþmesi imzalanmýþtýr.
kontmatikte ne istediysem kordsa yapýyor bu sebeple þuan kordsa
***doðru yapanýn yanýnda olmak lazým bu eninde sonunda fiyatlanýr
30.09 kordsa dönen varlýk 20 milyar kýsa vadeli yabancý kaynak 25 net iþletme sermayesi eksi 5 milyar olumusuz
bedelli+varlýk satýþý 3 milyar
kredi yapýlandýrma 13 milyar
sonucu dönen varlýk 20
kýsa vadeli yabancý kaynak 10
net iþletme sermayesi +10 milyar deðiþim +15 milyar inanýlmaz
kontrol 30 09
kýsa vadeli varlýk 17,5
kýsa vadeli borç 16,3
net iþletme sermayesi 1,2 milyar sadece

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri