Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
yabancı fiyata öyle bakar ki....gelsin yeter ki iskontoyu yapar bu spekler.....açık yazsana patinaj çekip verecekler diye bankaları ....her şeyin bir ederi var değil mi.....sindo....ha unutmadan yazayım İsrail ile gitikçe ilişkiler sertleşecek.....İsrailin en büyük hasmı Türkiye olacak....oradan gelecek her haber dalgalanmayı artıracak....şu derecelendirme kuruluşu görüşünü bir belirtsin hele....salmaya başlarlar borsayı.....
Burada en açık yazanlardanım ama okuduğunu insanlar anlamıyorsa o ayrı ,
kimsenin yatırım danışmanı değilim topikte görüşlerimi gerek çizgilerle gerek seneryo eşliğinde zaten yazıyorum.
artık mütevaziliği bıraktım çünkü burada bazı tipler gibi atı alan üsküdarı geçtikten sonra teknik yorum veya seneryo yazmıyorum bunu topiği takip edenler görüyor anlayanda kendi seneryosuyla birleştirip oyun kuruyor.
pıst 100 3.13 sonra 3.20-25 dedim şimdi uzmanlar söylüyor ben 1 hafta önce formasyonla burada anlattım hikayeyi .
ha israilin en büyük d,üşmanı Türkiye olacak diyorsun ya o işleri geç ABD seçimine kadar Trump seçildiği an netanyahu gider yerine gelenle yeni dostluklara yelken açar siyaset ha örnek mi istiyorsun Sisi orada duruyor.Sisi hikayesinin yanlış siyasetinin ülke ekonomisine neye malolduğunu araştır.
hadi kolay gelsin