artık koton mağazanın önünden bile geçilmez,içeri giren çarpılır
artık koton mağazanın önünden bile geçilmez,içeri giren çarpılır
Takas analiz tablosuna da ilk beş kurumun pozisyonlarında Temmuz ayıdan, geçtiğimiz on gün içinde eksilen payların %50 civarı bu hafta takasta yerine konmuş gözüküyor.
Özellikle iş yatırım başlangıç Takas toplamını geri almış gibi. Bahsi geçen toplam miktar yedi milyon lot. Bu miktarın üç milyon lot gibi bir miktarı fon larca satılmış ilk beş kurum da alış yönünde bulunmuş. Nasılsın
3 Cy bilançonun pozitif olması hissenin % 45 civarı zirvesinden uzaklığı göz önüne alındığında, toplanan lotlar da hesaba katılırsa şayet Hisse fiyatını olumlu etkilenmesini beklemek yanlış olmaya bilir.
Saygılar, sevgiler, muhabbetler olsun.
07 Ekim 2024 tarihi piyasa kapandıktan sonra 3 ÇY bilanço açıklaması yapacak Koton .
Bilanço beklentim en düşük 900 000 000 en yüksek 1.350 .000.000. gelmesini tahmin ediyorum .
Saygılar , sevgiler , muhabbetler olsun..
3ÇY kar 950.000 000 olarak açıklandı. Hayırlı olsun, bekletimin en düşük miktarı olarak gerçekleşti. Beki hissenin düştüğü çukurun dibi olur artık bu seviyeler.
Saygılar, sevgiler, muhabbetler olsun
Koca Ceo ya akıl verecek değilim....
Stok arttırmak ve tedarikçilerine peşin ödeme yapmak için bu faiz oranları ile borçlanmak avantajlı demek ki....
Bekleyelim görelim....
Saygılar/Başarılar....
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Hisse fiyatını gelecek son çeyreğe göre ayarlıyor .
Eee işin cılkını çıkarmanın da bir sınırı var.
Saygılar .
Mavinin 9 aylık bilançosu geldi....
Kabaca baktım kötü gibi....
Buradan koton 4ç için anlamlı sonuçlar çıkarabilir mi? akşama bir daha bakalım....
Saygılar/Başarılar....
Yer İmleri