Artan

42,68 10 15:39
184,10 9.98 15:38
47,38 9.98 15:40
16,55 9.97 15:40
16,66 9.97 15:40
Artan Hisseler

Azalan

2,66 -9.83 15:40
6.500,00 -8.45 15:40
98,15 -7.75 15:40
38,84 -6.77 15:40
125,90 -6.25 15:40
Azalan Hisseler

İşlem

17.996.760.271,50 15:40
10.553.819.334,25 15:40
8.710.334.594,36 15:40
7.317.663.792,50 15:40
6.708.965.763,05 15:40
Tüm Hisseler
Sayfa 248/959 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: Viop LVII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    gri listeden çıkmazsak bu hava devam eder mi siyasetçiye yakın olan oyuncu veya grup , eş dost biliyor hikayenin nasıl olacağını biz bekliyoruz sonra borsa oyun yeri değil diyoruz aynı şartlarda yatırım yapsak doğru dediği ama içerden şirketler hakkında çok iyi bilgi alan yandaş kişiler dolu piyasada.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ben sinyal olarak algıladım birşey mi gördü şimdi siyasetçilere yakın eş dost neler götürdü neler bu borsada
    apkoş ,

bak ben teknik olarak grafımı takip ederken seneryoma katalizörde oluşturur oyunumu ona göre takip etmeye başlarım bak ayın 22 sinde yazmışım makalemibak yine kızıyorsun çünkü makaleyi bir tek sen yazarsın başkası yazdıysada beğenmezsin narsist apkoş yukarda ne yazmışım Cevdet bey ve Şimşeğin gri liste yorumlarından dolayı çıkarılmazsak siyasi olur mevzusu bunun üzerinden görüş belirtmişim devamında Şimşeğin konuşmasında yakaladığım Borsa oyun yeri değil muhabbeti sinyal olarak gördüm ogun bir rahatsızlık var onların gördüğü ve dışarda kalıp grafımı takip etmeye başladım olay bu sadece bizi çizgi ve kırılım olarak görme .
    yanılabilirmiyiz seneryomuzda tabiki ama şimdilik teknik beklentim bu yönde ilerliyor bayram vs de var bakalım

2. gri listeden çıkmazsak bu hava devam eder mi siyasetçiye yakın olan oyuncu veya grup , eş dost biliyor hikayenin nasıl olacağını biz bekliyoruz sonra borsa oyun yeri değil diyoruz aynı şartlarda yatırım yapsak doğru dediği ama içerden şirketler hakkında çok iyi bilgi alan yandaş kişiler dolu piyasada.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    gri listeden çıkmazsak bu hava devam eder mi siyasetçiye yakın olan oyuncu veya grup , eş dost biliyor hikayenin nasıl olacağını biz bekliyoruz sonra borsa oyun yeri değil diyoruz aynı şartlarda yatırım yapsak doğru dediği ama içerden şirketler hakkında çok iyi bilgi alan yandaş kişiler dolu piyasada.
    Gri liste çıkış yok moodys tehlikeye girmesin rezerv süslemece biyiklilar göreve.. gerçi o zaman kdr çok vakit var kaç banka satılır kac market haber yollar...

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bazı konulara dikkat çekmeye çalışıyorum kendi seneryolarımza göre önce Cumhurbaşkanı yardımcısı gri listeden çıkmazsak siyasi olur dedi , geçende Şimşek bunu kullandı bu masanızda olsun 23- 28 haziranda görüşme, eğer bu gerçekleşmezse bankalarda dikkatli olunmalı yukarda söylediklerim gibi karşınızdakiler sizden her zaman önde bunu unutmayın.Temkinli olunmalı .
    dip not şuanda banka satışları üzerinden hikayeler yaratılmış ykbnk,ak,garanti bunların ismi geçiyor piyasada gri liste olmazsa bu satış hikayesi katalizörlerinde çıkışlar olabilir mi ona bakılmalı %300 yukarı yapmış bir sektör.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bazı konulara dikkat çekmeye çalışıyorum kendi seneryolarımza göre önce Cumhurbaşkanı yardımcısı gri listeden çıkmazsak siyasi olur dedi , geçende Şimşek bunu kullandı bu masanızda olsun 23- 28 haziranda görüşme, eğer bu gerçekleşmezse bankalarda dikkatli olunmalı yukarda söylediklerim gibi karşınızdakiler sizden her zaman önde bunu unutmayın.Temkinli olunmalı .
    dip not şuanda banka satışları üzerinden hikayeler yaratılmış ykbnk,ak,garanti bunların ismi geçiyor piyasada gri liste olmazsa bu satış hikayesi katalizörlerinde çıkışlar olabilir mi ona bakılmalı %300 yukarı yapmış bir sektör.
    para babaları her haberi kendi kafalarına uygun yorumluyorlar.....adamlar önceden haber alıyor o kesin zaten.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ayın 22 sinde bu endişemi paylaşmıştım gerekçem hem Cumhurbaşkanı yard ve Şimşeğin gri listeden çıkamazsak siyasi olarak kabul edecekleri ile ilgili görüşleri, Cumhurbaşkanının ABD gezisinin ertelenmesi,son olarak Yelen nin Rusya ya uygulanan ambargoları delenlerle ilgili konuşmalarında Türkiyeye zikretmesi Avrupa bankalarına yaptırım uygulanacağı vs bu konuda takip edilmeli Haziran içinde .
    Pıst 100 dolar bazlı 3.45 bölgesine çok hızlı geldi yukarı bantların olabilmesi için daha kuvvetli yabancı alımı gerekir bu saatten sonra yalnız yukarda belirttiğim katalizör görevi yapan konulardan dolayı daha temkinli hareket edilmeli benim seneryoma göre.

Barış Boyun İtalya'da yakalandı! 'Daltonlar' çetesine Avrupa'da büyük darbe: 19 kişi gözaltında
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

8. Yonca direnme gülüm, Caferi çağır
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 248/959 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •