https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Harry_(Sussex_dükü)
Ýngiliz çýktý yaw!![]()
Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
KUR'AN-I KERÝM'E ALÇAK SALDIRI
Son olarak yayýmlanan görüntülerden birinde askerlerin, Gazze Þeridi'nin en büyük üniversitesi olan Aksa Üniversitesi'nde kütüphaneyi ateþe verdikleri bir diðerinde de Kur'an-ý Kerim'i yaktýklarý görüldü.
Çýtak sana Allah akýl fikir.versin, bunun Tayyip kullarý vs gibi yazman baþtan aþaðý arkasýnda duramayacagin bir þeyi savundugun için. Son 10 yýlda ekonomi çok kotu yönetildi. Ama bu düþünceye sahip olunca da ortaya her atýlacak tutarý neden sorgulamadan kabul edeyim?
Bulup buluþturduðun 12 trilyon, bu küçük mu elbet deðil . Ama senin ortaya attýðýn iddia 48 trilyon. Kýsacasý referans olduðun kiþi zaten senin söylediðin 4 te birini söylüyor.
Daha bu hesabi bile yapamadýðin yerde siyasi söylemlerle yirtamazsin. Ben çok bikgiliyim derya denizim diye sürekli kendini pohpohlaman da bosuna. Karizman sýfýr bile deðil artýk.
Matematik bilmeyeni de foruma almamak lazým bu nedir?
bakýn arkadaþlar bunu bile savunmaya çalýþýyorsunuz
tmm ben hesap bilmiyorum, siyasi hamaset ile yazýyorum... o benim problemim
siz bu þartlarda beni sorguluyorsunuz... HATANIZ bu
4,7 trilyon... 143 milyar dolar ediyor
sorgulamanýz gereken, THY, BOTAÞ baþta olmak üzere, 3 büyük devlet bankasý...(hemde her sene kar yazarken )
8 senede nasýl 143 milyar dolar BORÇLANIYOR ?
bunu sorgulamalýsýnýz
þunu sorgulamalýsýnýz
ama hesap profesörü olduðunuz için... 152,8 milyar dolarý KÜÇÜK RAKAM göstermeye çalýþýyorsunuz ? zamanýnda birinin ''ÇEREZ PARASI...'' dediði gibi
sizin 152,8 milyar dolardan haberiniz varmý ? ne kadar eder ?
2 köprü, 10 havaalaný, 10 hastaneye... bu para ödenir mi ?
bunlarýn hepsinin maliyeti 30 milyar dolar eder
devlet kasasýndan FAZLADAN ödenen 122 milyar dolarý sorgulayacaðýnýza
gelmiþsiniz ''ÇITAK sen hesap bilmiyorsun '' diyerek
az veya çok, 1,5 trilyon veya 300... herneyse artýk
odaðý HIRSIZLARA, HIRSIZLIÐA yönelteceðinize... ÇITAK'a yöneltiyorsunuz
git araþtýr bakayým kaç yolcu inmiþ ?
karizman sýfýr demiþsinya... benim için zerre önemi yok
ben burada kendimi ÝSPAT etme derdinde falan deðilim.
ben bu ÝKTÝDARIN devleti soyduðunu, ve batýrdýðýný düþünüyorum
ve elimden birþey gelir, insanlarýn doðruyu görmesini saðlarým belki diye gördüklerimi yazmaya çalýþýyorum
Ýktidar hatalý der gerçek tutarlarla eletirirsin buna karþý çýkan olmadý. Ama 1.5 trilyin USD iddaan arkasýnda durman bence seni inanýlmaz komik duruma düþürdü farkýna varabilsen keþke.
Bu arada tekrar ediyorum ekonomi iyi yönetildi vs iddaam vs yok. Ama bunu anlatmak için gerçek dýþý abuk tutarlar ortaya atmaya da hiç gerek yok.
Yer Ýmleri