11.878...........Long......yarýn için tepki gelir.....halka arz etkisi kýrýlýr diye aldýk......hadi pala.....
11.878...........Long......yarýn için tepki gelir.....halka arz etkisi kýrýlýr diye aldýk......hadi pala.....
Akbnk dün +3 bun gün-5 sebep?
aselsan mayýs vade.....57,73.................Long......
gümüþ ons haziran vade......32,22 Þorttttttttttttttt
Bak evlat..Senin hiç bilmediðin alanda yüzlerce sistem yazdým.3. NESÝL SÝSTEMLER.
Gelmiþsin alamancý amca kývamýnda ve net olmayan saçmalýklarla iþ yapýyorsun.Senin tüm analiz ve tekniðini biz 2007 de forumda defalarca denedik..Hem de istidatlý arkadaþlar tarafýndan..kocaman çöp..
Bak iþe yarayan sistemlerin(sn. ikgözümün) burada defalarca hakkýný teslim ettim.
Ama senin emekli alamancý amcalar kývamýndaki sisteminden bir booook olmaz.Bunu burada net olarak dene,yine bir þey çýkmaz.Hatta bu yüzden eregliden dehset zarar sebep olan yorum yaptýn.(o zaman tartýþmýþtýk)
Çünkü net deðil..SANA 1 MÝLYON KERE SORDUM..KIRILMASI NE DEMEK..1-4 SAAT MÝ..2 gün mü?
Kýrýldý ama 2 saat sonra tekrar indi ne yapýlacak..
AFAKÝ SAÇMA SAPAN yorumlarýn var..burada birisi senin dediðine göre net uygulasýn ama periyot belli olsun..
Matematiðin iyi deðil..muhakeme sorunun var..MAKALE BÝR KONUYU ispatlamaktýr..ben kendimce ortaya bir SAV atýyorum ve onu ispatlamak için delil getiriyorum..EDEBÝYATINDA mý iyi deðil..
Üstelik onu okuyan þunu net anlar abka: hisseleri satmýþ..asla long yapmam diyor ve endekste %20 den fazla düþüþ bekliyor(zirveden)..tamamen yanýlabilirim ama net olarak kafada kalan bir sonuç var...ve eðer bu tutarsa muazzam kar olacaðý kesindir..
ama senin dediðinden net bir çýkarým olamaz.
Adana'da ilginç olay! Adliyede býçak çýkartýp kendini 'Mehdi' ilan etti 'Bana karþý gelirseniz...'
Yer Ýmleri