Artan

3,96 10 18:10
27,50 10 18:10
31,24 10 18:10
49,50 10 18:10
771,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

23,10 -9.98 18:10
103,10 -9.96 18:10
103,20 -9.95 18:10
3,23 -9.78 18:10
33,48 -9.76 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

20.946.516.599,00 18:10
14.380.034.650,50 18:10
10.286.612.415,20 18:10
8.551.623.826,32 18:10
8.551.042.548,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 481/959 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 3,841 - 3,848 arası.

Konu: Viop LVII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Ruanda ile Turizm İşbirliği Antlaşması...!!!

Ruanda'nın yüzölçümü Erzurum kadar, lakin nüfusu 15 milyon civarında.
    Ülkede demiryolu yok, asfalt karayolu yok denecek kadar az, denize de kıyısı yok.
    Yıllarca iç savaş ve katliamlarla uğraşmış bir ülke.
    Bugün Ruanda'nın nüfusunun önemli bir kısmı komşu Tanzanya ve Uganda'dan aldığı mültecilerden oluşuyor, bunların yanında İngiltere ile yapılan anlaşmaya istinaden 1 Mayıs 2024 itibariyle ilk düzensiz göçmen kafilesi İngiltere'den Ruanda'ya gönderildi.

--Şimdi böyle bir ülke ile Turizm Alanında İşbirliği neden ve niçin yapılır?
    --Ruanda ile yapılacak Turizm işbirliğinden Türkiye'nin ne gibi bir beklentisi yahut kazancı olabilir?
    --İngiltere'nin Ruanda'ya düzensiz göçmenleri göndermeye başlamasından sadece 1 ay sonra Ruanda ile Türkiye arasında yapılan
    bu anlaşma manidar değil midir?
    --Türkiye -şimdilik- Ruanda'ya vize uyguluyor, acaba bu antlaşma sonrası Ruanda'ya vize kalkacak mı? Yahut elektronik vize
    uygulamasına mı dahil edilecek?

Ruanda yahu, Ruanda... Açın inceleyin arkadaşlar, verdiğim bilgilere ilaveten Ruanda'nın nasıl bir ülke olduğunu görün.

Endişeliyiz, AKP'nin uluslararası arenada attığı her adım ne yazık ki Türkiye'nin aleyhine sonuçlar doğuruyor...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Cemal Enginyurt
    @cenginyurt52
    ·
    3s
    Suriyeli geldi Ensar dediler.
    Afganlı, Pakistanlı geldi Dindar dediler.
    Şimdi de kendi soyuna katliam yaparak,800 bin insanı katleden RUANDALI operasyon çocuklarımı gelecek?
    Dezenformasyon Başkanı sen kimsin de Milletvekilini yalanlıyorsun?
    Bir tek TÜRK olamadınız.
    Seyrediniz.
    https://x.com/cenginyurt52/status/1796924693665947975

akçay bunu seyret
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Cemal Enginyurt
    @cenginyurt52
    ·
    3s
    Suriyeli geldi Ensar dediler.
    Afganlı, Pakistanlı geldi Dindar dediler.
    Şimdi de kendi soyuna katliam yaparak,800 bin insanı katleden RUANDALI operasyon çocuklarımı gelecek?
    Dezenformasyon Başkanı sen kimsin de Milletvekilini yalanlıyorsun?
    Bir tek TÜRK olamadınız.
    Seyrediniz.
    https://x.com/cenginyurt52/status/1796924693665947975

akçay bunu seyret
    20 sene sonra Türkiye de bazı mahalle bölgelere giremeyeceğiz aynı Fransa da olduğu gibi. Ülkenin Türk milliyetçi partisinin desteği ile her milletten insanı kabul ediyoruz. Nasıl bir planın içindeyiz kimlerin kasedi varsa

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    20 sene sonra Türkiye de bazı mahalle bölgelere giremeyeceğiz aynı Fransa da olduğu gibi. Ülkenin Türk milliyetçi partisinin desteği ile her milletten insanı kabul ediyoruz. Nasıl bir planın içindeyiz kimlerin kasedi varsa
    Anadolu'nun küçük bir şehrindeyim. Bizim burada bir ilkokul var. 20-25 yıl önce buranın en gözde ilkokuluymuş. Şu anda sadece 5 (beş) Türk öğrencisi var koca okulun. Burada 2 mahalle işgal altında resmen. Hafta sonu açık öğretim sınavlarında emniyetten arkadaşlarla sohbet ettik. Asayiş olaylarının yüzde 90 nı yabancılar diyorlar. Bıkmış adamlar.

5. RUANDA olayı 1994 yakın tarih

Ruanda'da 6 Nisan 1994'te başlayan ve 100 gün içinde yaklaşık 800 bin kişinin katledildiği soykırımın üzerinden 29 yıl geçmesine rağmen soykırım mağdurları yaşadıkları travmayı atlatamadı.

Ruanda'nın Kibuye kentinde 1979'da 5 çocuklu Hristiyan bir ailenin kızı olarak dünyaya gelen Nishimwe, ülkesinde soykırımı mümkün kılan ideolojik temellerin Belçika'nın sömürge döneminde atıldığını belirterek, "Tutsiler ve Hutular ülkedeki farklı sosyal sınıflardı ama Belçikalılar geldiğinde bunu 'böl ve yönet' yöntemiyle değiştirdi. Böylece sosyal sınıflar, etnik köken haline geldi. Etnik kökenimizi belirlemenin yolu ise burnumuzu ve boyumuzu ölçmekti. Böylece 'Bunlar Hutu, bunlar Tutsi' diyorlardı. Daha sonra buna göre kimlik kartı dağıttılar." ifadelerini kullandı.

https://www.aa.com.tr/tr/ayrimcilikh...nlatti/1815844

https://www.filmmodu16.com/hotel-rwa...-fhd-film-izle

Bu da filmi izlediğimde çok etkilenmiştim.

Sadece NEDEN diye sormuştum.

İnsan hiç bir zaman ders almayı beceremiyor.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    12,241
     Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku

Ruanda'da 6 Nisan 1994'te başlayan ve 100 gün içinde yaklaşık 800 bin kişinin katledildiği soykırımın üzerinden 29 yıl geçmesine rağmen soykırım mağdurları yaşadıkları travmayı atlatamadı.

Ruanda'nın Kibuye kentinde 1979'da 5 çocuklu Hristiyan bir ailenin kızı olarak dünyaya gelen Nishimwe, ülkesinde soykırımı mümkün kılan ideolojik temellerin Belçika'nın sömürge döneminde atıldığını belirterek, "Tutsiler ve Hutular ülkedeki farklı sosyal sınıflardı ama Belçikalılar geldiğinde bunu 'böl ve yönet' yöntemiyle değiştirdi. Böylece sosyal sınıflar, etnik köken haline geldi. Etnik kökenimizi belirlemenin yolu ise burnumuzu ve boyumuzu ölçmekti. Böylece 'Bunlar Hutu, bunlar Tutsi' diyorlardı. Daha sonra buna göre kimlik kartı dağıttılar." ifadelerini kullandı.

filmi 4 kez seyretmişimdir ,etkileyici

BİZDEN BİR ŞEY SAKLIYORLAR: HOTEL RWANDA (goruntudergi.com)

Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku

Gündeme uygun filmi seçmişsiniz sn Küçükçiftçi dostum.Teşekkürler.
    "NEDEN ?" sorusunun cevabını bulabildiniz mi?
    Saygılar
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Gündeme uygun filmi seçmişsiniz sn Küçükçiftçi dostum.Teşekkürler.
    "NEDEN ?" sorusunun cevabını bulabildiniz mi?
    Saygılar

Sn pisyedili01 dostum,

Aslında NEDEN'i tahmin etsem de hiç bir zaman merak etmedim.!

Çünkü hiç bir sebep veya mazeret 800.000 insanın canının, hayatının kutsallığı karşında mazeret olamaz.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Sayfa 481/959 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •