LÜKSE HÝTAP EDEN ÞÝRKETLER yani zenginlere hitap eden þirketler krizde etkilenmez ...........satýþlarý devam eder....dolayýsýyla sert düþüþlerden çok etkilenmez.....
LÜKSE HÝTAP EDEN ÞÝRKETLER yani zenginlere hitap eden þirketler krizde etkilenmez ...........satýþlarý devam eder....dolayýsýyla sert düþüþlerden çok etkilenmez.....
[QUOTE=pit;6846489]yurt dýþý oylar akp nin oy deposu, böyle birþey çýkmaz.[/QUOTE
16 milyon emekliyi elinin tersi ile kenara atmýþ dýþarda çalýþanlarýmý düþüncek burayý kazanmadan oranýn bir hükmü yok buradan iyi para toplanýcaðý hesabý yapýlsýn affetmezler gerekçemide arkada belirttim.
Beklediðim gibi yukarý hareketlenme baþladý.
12566 dan bir kademe daha kýsa aldým. 600 üstüne yayýldým.
TCMB verileri yayýnlandý.
yabancý 227 milyon $ daha satmýþ.
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Dr. Barýþ Esen
@barisesen
Turizm Restoran Yatýrýmcýlarý ve Gastronomi Ýþletmeleri Derneði Baþkaný Kaya Demirer:
-Fiyat yükseltirken moralimiz bozuluyor. Artýk fiyatlarý yükseltecek yerimiz, halimiz, moralimiz de kalmadý.
-Sattýðým ürünü yarýn tekrar yerine koyacaðým maliyeti bilmiyorum, hesap yapamýyorum.
-Sadece yeme içme sektörü deðil hangi sektörde fiyatlar sabit kalabiliyor?
gerçekler bunlar tuikte kalem oynama ile sadece birilerinin hakkýný yersiniz.
Rusya lideri Putin, Rusya'nýn Ukrayna ile ilgili ateþkes teklifinin kabul edilmesinin, çatýþmalarýn durdurulmasýný ve müzakerelerin baþlatýlmasýný saðlayacaðýný söyledi.
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
Yer Ýmleri