Ýþbankasý arýzasý bayaðý sürer diyorlar![]()
Devlete vergi borcu bulunanlarýn listesi bugünden itibaren açýklanmaya baþlanacak
-Devlete kesinleþmiþ 5 milyon lira ve üzerinde vergi borcu ve cezasý bulunan mükelleflerin isimlerinin yer aldýðý listeler vergi dairelerince bugünden itibaren açýklanacak - AA
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Þimþek: Gelir konusunda adýmlar atmaya devam edeceðiz, mali disiplin konusunda kafamýzda zerre tereddüt yok
Þimþek: Kamuda zaruri kiralamalar dýþýnda izin vermiyoruz, kiralamalar %15 geriledi
Þimþek: SWAP hariç net rezerv artýþý 100 milyar dolarýn üzerinde
Þimþek: Risk priminin 200'ün altýnda olmasý lazým ama bunu saðlayacaðýz, biraz sabýr
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
O zaman sorayým Þans oyunlarýndan alýnan Savunma Sanayi katkýlarýný niye yarý yarýya azalttýn efendi?
Demirören e kýyak içinmi?
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Þimþek: Kredi kartlarýndan savunma sanayiye aktarýlacak kaynaðýn amacý ülkemizin caydýrýcýlýðýný artýrmak
Þimþek: Hava savunma sistemi kurulmasý kararý alýndý, savunma sanayisinde 1000'in üzerinde proje var, hepsi yüksek teknoloji
Þimþek: Savunma sanayisinde ilave kaynak talebi oluþtuðunda savunma sanayisine destek vermekle birlikte bütçenin deprem yaralarýný sarmakla meþgul olduðunu belirttik
Þimþek: Savunma sanayisinin bütçe desteðine ihtiyacý var, tedbir seti kurulmasýna karar verildi, öneriler alýndý ve nihayetinde enflasyonu artýracak artýþlardan uzak durmamýz gerektiðini söyledik, iþlem bazlý ücretlere yönlenildi KDV gibi artýsý yapýlarak enflasyonu arttýrmamasý için bu yol tercih edildi .
Þimþek: Kredi kartlarýndan aktarýlacak kaynak tamamen savunma sanayi fonuna aktarýlacak, bütçe açýðýný azaltmakla ilgili deðil, bu kaynak bütçeyle aktarýlmayacak
Þimþek : 2023/2024 yýlýnda son yaþandýðýmýz depreme 2.5 trilyon lira kaynak aktarmýþ olacaðýz
Þimþek : Milletimizin endiþesi olmasýn , bu gelirin 1 kuruþu bütçeye gelmeyecek savunma sanayiye gidecek . Biz zor bir coðrafyada yaþýyoruz , etrafýmýzda savaþ var ve ülkemizin korumamýz lazým
Yer Ýmleri